Aκμή ενηλίκων & ρυτίδες: δύο προβλήματα, μία λύση

Aκμή ενηλίκων & ρυτίδες: δύο προβλήματα, μία λύση

Η νέα, επαναστατική σειρά προϊόντων Αnti-Aging Blemish Control του Dr. Murad, λειτουργεί διπλά.

Από τη σειρά Αnti-Aging Blemish Control, τo Βlemish & Wrinkle Reducer είναι μια θεραπευτική σύνθεση κλινικά αποδεδειγμένη για τη δραστικότητάς της, που καταπολεμά τις φλεγμονές της ακμής, προλαμβάνει την εμφάνιση νέων, ενώ ταυτόχρονα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλει στην αναδόμηση του δερματικού ιστού. Καταφέρνει και αποκαθιστά την απαλότητα και επαναφέρει τη χαμένη νεανικότητα του δέρματος, λειαίνοντας λεπτές γραμμές & ρυτίδες.

Τα συστατικά του είναι υψηλής απόδοσης. Το Kombucha Collagen Defense™, ένα σύμπλεγμα από λιπίδια, παράγοντες κατά της γλυκοζυλίωσης, μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος, γλουκοζαμίνη και μια πλειάδα αμινοξέων, που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και την αναδόμηση του δερματικού ιστού, ενθυλακωμένο σαλικυλικό οξύ, για μακράς διάρκειας αντιβακτηριδιακή δράση, που επιτυγχάνεται με τη σταδιακή απελευθέρωσή του στο δέρμα, άργυρος, φυσικός αντιβακτηριδιακός παράγοντας που καταστρέφει τους εισβολείς του δερματικού ιστού, εκχύλισμα ιτιάς, για δράση κατά των φλεγμονών & για αποκατάσταση της απαλότητας του δέρματος, εκχύλισμα φυκιών, για άμεσο & ορατό lift αποτέλεσμα, αφού αποκαθιστά τη σφριγηλότητα του δερματικού ιστού, βιταμίνη Ε, για την αύξηση της ελαστικότητας και για την παροχή αντιοξειδωτικής προστασίας στο δέρμα και αιθέρια έλαια φασκόμηλου, τεϊόδεντρου & γερανιού, για το φυσικό αρωματισμό των προϊόντων & με χαλαρωτική δράση.

Χρησιμοποιείστε το κάθε πρωί, μετά από τον καθαρισμό, απλώνοντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος, κάνοντας απαλή μάλαξη σε όλο το πρόσωπο.

Τo Βlemish & Wrinkle Reduser διατίθεται μέσω e-shop στο site.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.