Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα φετινά SAG AWARDS 2018

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα φετινά SAG AWARDS 2018

Οι καλύτερες προτάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ που είδαμε να "παρελαύνουν" στο κόκκινο χαλί

Τα 24α Screen Actors Guild Awards, -εν συντομία βραβεία SAG 2018 - μόλις ολοκληρώθηκαν και μας έδωσαν μία μικρή αλλά δυνατή γεύση για την επερχόμενη μεγάλη απονομή των Oscars που με αγωνία περιμένουμε σε λίγο καιρό. Πρόκειται για τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών της Αμερικής (γνωστά ως SAG) και είναι γεγονός πως εκεί παρευρέθηκαν όλα τα διάσημα ονόματα του Hollywood και της κινηματογραφικής βιομηχανίας γενικότερα.

Οι εμφανίσεις τους λαμπερές και ιδιαίτερες αφού οι περισσότερες stars προσπάθησαν να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων και τα κατάφεραν!

Halle Berry, Nikole Kidman, Kate Hudson, Reese Witherspoon…. ήταν μόνο μερικές από τις εμβληματικές κυρίες που έλαμψαν μέσα στα haute couture φορέματά τους, που φυσικά δεν θα είχαν καμία «δυναμική» αν δε συνοδεύονταν και από τις αντίστοιχες εντυπωσιακές επιλογές σε χτενίσματα και μακιγιάζ. Πάρε μία γεύση από τα καλύτερα looks των stars και κλέψε ιδέες.

Τα hairstyling που... έκρυβαν έκπληξη!

Businnes in the front & party in the back

Πές μου αν πραγματικά μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από αυτούς τους υπέρκομψους φιόγκους στα κοτσάκια της Millie Bobby Brown...

GettyImages 908495962
GettyImages 908530696

Η Halle Berry νόμιζες πως έχει πιάσει τα μαλλιά της με μια απλή κοτσίδα, ρίξε όμως μια προσεκτική ματιά στο πίσω μέρος...

GettyImages 908559262

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.