Λύσεις μόνο για εσένα, από την APIVITA!

Λύσεις μόνο για εσένα, από την APIVITA!

Η APIVITA έχει λύσεις για κάθε σου ανάγκη.

Τα μαλλιά είναι σύμβολο ομορφιάς, μιλάνε για εμάς πριν από εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τι μας λένε… τις ανάγκες τους.

Είναι μέρος του εαυτού μας, έχουν δική τους προσωπικότητα και το μόνο που ζητούν από εμάς είναι φροντίδα. Η καθεμία από εμάς είναι διαφορετική, όπως και οι ανάγκες των μαλλιών μας.

Στην APIVITA γνωρίζουμε πολύ καλά ότι «τα μαλλιά μας μιλάνε για εμάς» και γι’ αυτό εδώ και σχεδόν 40 χρόνια προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε την πιο φυσική, ολιστική και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη των μαλλιών.

Οι εξατομικευμένες ανάγκες τόσο των μαλλιών όσο και του τριχωτού προσεγγίζονται ολιστικά. Κάθε προϊόν έχει πολλαπλές δράσεις και για κάθε ανάγκη υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση με προϊόντα που δε σταματούν στο σαμπουάν. Με τρία απλά βήματα, πριν, κατά και μετά το λούσιμο και με το σωστό συνδυασμό των προϊόντων, η APIVITA έχει τη λύση για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο επίμονων προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία, η λιπαρή πιτυρίδα, η τριχόπτωση, η αφυδάτωση, η λιπαρότητα, τα αδύναμα μαλλιά ή το ευαίσθητο τριχωτό.

Στην APIVITA καινοτομούμε και αναπτύσσουμε στα δικά μας εργαστήρια μοναδικά δραστικά συστατικά, η αποτελεσματικότητα των οποίων τεκμηριώνεται από κλινικές μελέτες. Το μοναδικό σύμπλοκο HIPPOPHAE TONIC COMPLEX, μια « υπερτροφή » για τα μαλλιά, με 9 κλινικές μελέτες, έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Το αποκλειστικό φυτικό, συνεργιστικό σύμπλοκο APISHIELD HS προστατεύει τη βιοχλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενισχύει την άμυνα των μαλλιών ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling) ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα. Το εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης εξυγιαίνει το τριχωτό, προσφέροντας στοχευμένη αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε παθογόνους οργανισμούς που σχετίζονται με τις παθήσεις των μαλλιών. Επίσης, αντικαθιστούμε το νερό με βιολογικό έγχυμα από τσάι του βουνού και δενδρολίβανο, που προσδίδει στα προϊόντα τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, όλες οι συνθέσεις των προϊόντων μας είναι εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια, που ενισχύουν τη δράση τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση και τον ψυχισμό.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι για εσάς τα μαλλιά σας, γι’ αυτό σας προσκαλούμε να κάνετε ένα απλό τεστ, να μάθετε ποια προϊόντα της APIVITA είναι ιδανικά για εσάς και να διεκδικήσετε την ευκαιρία να τα κερδίσετε, μαζί με μοναδικές εμπειρίες από τους ειδικούς της APIVITA. Μπείτε τώρα στο www.yourhairtalks.gr/theexperiment