Μία απολαυστική στιγμή, μία πρωτόγνωρη αίσθηση, ένα απολαυστικό χρώμα, μία επαναστατική βαφή από τη L'Oréal Paris!

Μία απολαυστική στιγμή, μία πρωτόγνωρη αίσθηση, ένα απολαυστικό χρώμα, μία επαναστατική βαφή από τη L'Oréal Paris!

Η νέα εποχή στις βαφές μαλλιών ξεκίνησε και «φουσκώνει» με τη μόνιμη βαφή της L'Oréal Paris. Η νέα Sublime Mousse, έχει αέρινη υφή που δεν στάζει, δεν λερώνει και κάνει τη βαφή των μαλλιών στο σπίτι, τόσο εύκολη όσο ένα λούσιμο!

Η εφαρμογή της είναι τόσο απλή που πλέον μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι σου μόνη σου! Δεν χρειάζεσαι ούτε καθρέπτες ούτε να κάνεις χωρίστρες και να χάνεις άσκοπα το χρόνο σου. Απλά, εφαρμόζεις τη λαχταριστή mousse πρώτα στο πάνω μέρος, μετά στο πλάι του κεφαλιού και τέλος κάνεις μασάζ σε όλο το υπόλοιπο κεφάλι ακριβώς όπως κάνεις όταν λούζεσαι! Αφήνεις 30', ξεβγάζεις και είσαι έτοιμη!

Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει! Είναι λαμπερό, ομοιόμορφο ζωντανό και το καλύτερο απ' όλα, μόνιμο. Καλύπτει ακόμα και τα λευκά μαλλιά ενώ κάνει τη βαφή των μαλλιών μια απολαυστική διαδικασία.

H Evangeline Lilly, που είναι το πρόσωπο στη διαφήμιση της Sublime Mousse, λέει «Φανταστείτε ότι η βαφή των μαλλιών μετατρέπεται, για πρώτη φορά, σε αυθεντική απόλαυση».

Ακόμη, κι αν μέχρι τώρα δε βάφατε τα μαλλιά σας στο σπίτι, η νέα Sublime Mousse από τη L'Oréal Paris θα σας πείσει. Αξίζει!

Τώρα μπορείς να το κάνεις μόνη σου! Μάθε περισσότερα.