4 νέα προιόντα ομορφιάς που θα σου κλέψουν την καρδιά

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 νέα προιόντα ομορφιάς που θα σου κλέψουν την καρδιά

Ανανέωσε τώρα το νεσεσέρ σου με ολοκαίνουργια καλλυντικά.

Είναι οι νέες αφίξεις στον πλανήτη της ομορφιάς που σίγουρα θα θες να ανακαλύψεις από κοντά. Τα "The next big thing" βρίσκεται μέσα σε αυτό το άρθρο και μπορείς να τα ανακαλύψεις. Η σεζόν τώρα αρχίζει και τα καλύτερα έρχονται σε κάθε τομέα της προσωπικής σου περιποίησης και αναζωογόνησης. Ξεκίνα πρώτα με τα 4 νέα αυτά καλλυντικά που θα αναβαθμίσουν όχι μόνο το μακιγιάζ σου αλλά και τη φροντίδα του προσώπου σου.

L7858300 Couture Palette OS Spring look18

Ίσως η πιο τολμηρή συλλογή χρωμάτων που έχουμε δει μέχρι σήμερα από το οίκο Yves Saint Laurent. H παλέτα σκιών FULL METAL SHADOW ααποτελείται από δύο νέες συλλεκτικές αποχρώσεις με έντονο μεταλλιζέ αποτέλεσμα:
No 19 Junky Tangerine – ένα χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα, με άφθονο glitter για ακόμα πιο εντυπωσιακό look.
No 20 Fantasy Blue – ένα ψυχεδελικό μπλε που δημιουργεί τέλεια αντίθεση –ή συμπληρώνει ιδανικά– την πορτοκαλί απόχρωση.

LA ROCHE POSAY copy

Η La Roche-Posay, μάρκα που συνεργάζεται άμεσα με τους δερματολόγους, δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος: την Hyalu B5. Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

F063090012CushionPrestige SIMPL ANA F39 copy

Η σειρά Dior Prestige του οίκου Dior, διαθέτει το foundation σε μορφή cushion, το Le Cushion Teint
de Rose SPF 50 - PA+++. Προσφέρει στο δέρμα τέλειο χρώμα και λάμψη. Πρσφέρει υψηλή κάλυψη, ενυδάτωση και διάρκεια ταυτόχρονα. Εξασφαλίζεις ματ όψη από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ προστατεύεσαι αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία.

po.18511 copy

Η παλέτα της σειράς Dolce Garden του οίκου Dolce & Gabbana δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ζυγωματικά, με το star limited edition προϊόν – Rosa Duchessa Provocative 40. Αποκαλύπτοντας τη συσκευασία, το ρουζ σε σχήμα τριαντάφυλλου σε ροζ τόνους, χαρίζει μια φρέσκια λάμψη στο δέρμα. Πρώτα αποτυπώνεται η λαμπερή υφή με μία απαλή στρώση από ένα πινέλο και ύστερα κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το πινέλο στα μήλα του προσώπου, απλώνουμε το ρουζ στους κροτάφους για ένα φυσικό ροδαλό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρέμες νύχτας: Γιατί πρέπει να φοράμε οπωσδήποτε; Όσα πρέπει να ξέρεις...