Ένα... άρωμα, μια ιστορία!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ένα... άρωμα, μια ιστορία!

H γνωστή σειρά της Roger & Gallet ανανεώνεται με ένα νέο άρωμα.

Το 1862, ο Armand Roger & Gallet Charles, φαρμακοποιοί οι ίδιοι, πρότειναν για πρώτη φορά την ένταξη του αρώματος στην τελετουργία ομορφιάς και άνοιξαν στο Παρίσι την πρώτη «Boutique du Bonheur» στην Saint-Honoré, πιστεύοντας στην ευτυχία που δίνει το άρωμα στη ζωή μας. Πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία, η Roger & Gallet προσφέρει μέχρι και σήμερα την τελετουργία της ομορφιάς αρωματισμένη με πολύτιμα αποστάγματα. Για στιγμές αρωματισμένης ευτυχίας!

Το Feuille De Figuier … μας φέρνει τις υπέροχες ευωδίες της Άνοιξης! Η Roger&Gallet αιχμαλωτίζει τις υπέροχες ευωδίες ενός κήπου με συκιές και δημιουργεί το Feuille de Figuier, ένα φωτεινό, καταπράσινο, αναζωογονητικό άρωμα. Το άρωμα δημιουργήθηκε από την Παριζιάνα αρωματοποιό Mathilde Bijaoui για να προσφέρει στις γυναίκες ένα οσφρητικό ταξίδι στις ακτές της Νότιας Γαλλίας που δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Στην καρδιά του αρώματος: το ζωηρό άρωμα του σύκου, που τυλίγεται στο πέπλο του άνθους πορτοκαλιάς και εξυψώνεται μέσα από τους τραγανούς τόνους του galbanum και τις κομψές ξυλώδεις νότες.

Flacon σtui
FIGUIER RG FPRIOREAU8101

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλεις μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις