Τρία DIY ευεργετικά λάδια για να φροντίσεις το σώμα σου φυσικά!

Τρία DIY ευεργετικά λάδια για να φροντίσεις το σώμα σου φυσικά!

Οι περισσότερες γυναίκες τείνουμε να θυμόμαστε τις ανάγκες του σώματός μας, μόνο όταν καλοκαιριάζει. Ανοίγει ο καιρός και παθαίνουμε ένα μικρό… σοκ, διότι θα δουν όλοι τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Όμως, η αλήθεια είναι πως οι ατέλειες είναι κομμάτι του εαυτού μας και με σωστή φροντίδα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου θα είχαν σχεδόν εξαφανιστεί.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Λένε πως «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» και εμείς συμφωνούμε, επαυξάνουμε και με τη βοήθεια της MACROVITA σου δίνουμε τρεις «συνταγές» που σύμφωνα με τις ανάγκες του εαυτού σου, θα σε απαλλάξουν από κάθε μικρή ατέλεια που βλέπεις. Διότι εάν αγαπάς το σώμα σου, θα σε αγαπάει πίσω!

Για φυσική λάμψη και χρωματική ομοιογένεια

ladi swmatos 1

Σε περίπτωση διχρωμίας στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σου, το παρακάτω DIY λάδι θα σου «λύσει» τα χέρια. Με ρυζέλαιο, έλαιο αβοκάντο και έλαιο κάνναβης θα αποκτήσεις φυσική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια και μια τονικότητα που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να έχει το δέρμα σου. Το ρυζέλαιο είναι ευρέως γνωστό για τις δυνατότητές του να αναπλάθει τα κύτταρα του οργανισμού και δίνει σταδιακά μια μοναδική ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος. Είτε πρόκειται για σημάδια φθοράς του χρόνου, είτε για δυσχρωμίες, κηλίδες ή πανάδες που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο, το ρυζέλαιο σε συνδυασμό με τα έλαια αβοκάντο και κάνναβης θα χαρίσουν στο δέρμα σου πολύτιμα συστατικά και θα ενισχύσουν τη φωτεινότητά του. Έτσι, θα δείχνεις ακόμα νεότερη. Χωρίς περιορισμούς αλλά και χωρίς τυχόν δυσάρεστες επιπτώσεις των χημικών λευκαντικών προϊόντων.

Θα χρειαστείς:

  • Ρυζέλαιο MACROVITA
  • Έλαιο Αβοκάντο MACROVITA
  • Έλαιο Κάνναβης MACROVITA

Εκτέλεση:

Ανάμειξε τρία μέρη ρυζέλαιο με ένα μέρος έλαιο αβοκάντο και ένα μέρος έλαιο κάνναβης, ανακατεύοντας καλά. Άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του προσώπου ή του σώματος που έχουν κηλίδες, πανάδες ή δυσχρωμίες. Άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφάρμοσέ το συστηματικά δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 3 μήνες.

Για ενυδάτωση και καταπολέμηση των ραγάδων

ladi swmatos 2

Τι κι αν έχασες απότομα τα κιλά του Χειμώνα; Μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου το ιδανικό λάδι σώματος για τις ραγάδες! Με σιτέλαιο, έλαιο σημύδας, καροτέλαιο, έλαιο τριαντάφυλλου και έλαιο κάνναβης θα καταπολεμήσεις κάθε μικρό ή μεγάλο σημάδι. Το σιτέλαιο και το έλαιο σημύδας θα γίνουν σύμμαχοί σου στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση των ραγάδων, καθώς ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και θα σε βοηθήσουν να το κρατήσεις σφιχτό. Το έλαιο τριαντάφυλλου και το καροτέλαιο θα βοηθήσουν στον φυσιολογικό σχηματισμό νέων ιστών στα σημεία του δέρματος όπου χρειάζεται, ενώ παράλληλα, τα λιπίδια του ελαίου κάνναβης, θα διεισδύσουν στην επιδερμίδα, θα ενυδατώσουν σε βάθος και θα ενισχύσουν την κυτταρική μήτρα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως η Φύση ψάχνει κάθε ευκαιρία για να φέρει μια νέα ζωή στην επιφάνεια. Ας είναι στο δέρμα σου!

Θα χρειαστείς:

Εκτέλεση:

Ανάμειξε δύο μέρη σιτέλαιο με ένα μέρος έλαιο τριαντάφυλλου, ένα μέρος έλαιο σημύδας, ένα μέρος έλαιο κάνναβης και ένα μέρος καροτέλαιο, ανακατεύοντας καλά. Άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη. Άφησέ το να απορροφηθεί, χωρίς να το σκουπίσεις. Επανάλαβε τη διαδικασία όσο συχνά και για όσο καιρό χρειάζεται.

Για να απαλλαγείς άμεσα από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

ladi swmatos 3

Αυτή η μάστιγα όλων των γυναικών εκεί έξω: Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Δύο πράγματα που μας πονούν πολύ αλλά φεύγουν από το σώμα μας αρκετά δύσκολα. Όχι όμως, απίθανα. Με αυτό το DIY λάδι, θα ξεχάσεις σε χρόνο dt την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια που εμφανίστηκαν στο σώμα σου. Το έλαιο κισσού βοηθά να μειωθεί ο όγκος των λιποκυττάρων και να απεγκλωβιστεί το νερό από τις περιοχές όπου γίνεται κατακράτηση. Το έλαιο σημύδας έρχεται να τονώσει τη λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποτοξίνωση του δέρματος ενώ, παράλληλα, το έλαιο δεντρολίβανου βοηθά στη μικροκυκλοφορία. Αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει στα καλύτερά σου!

Θα χρειαστείς:

Εκτέλεση:

Ανάμειξε δύο μέρη έλαιο κισσού, με δύο μέρη έλαιο σημύδας και ένα μέρος έλαιο δεντρολίβανου, ανακατεύοντας καλά. Άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη και στη συνέχεια κάνε τοπικά έντονο μασάζ ώστε να δημιουργήσεις στην περιοχή υπεραιμία. Έπειτα, άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Επανάλαβε τη διαδικασία καθημερινά και για όσο καιρό χρειάζεται.