ΜΕΤ GALA: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην ιστορία του θεσμού

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
ΜΕΤ GALA: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην ιστορία του θεσμού

 

Με αφορμή το αυριανό Μet Gala, κάνουμε μία αναδρομή ανακαλύπτοντας 24 διάσημες κυρίες που αξίζει να θυμηθούμε την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala.

H φαντασμαγορική βραδιά του Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala, σε συντομογραφία Met Gala αποτελεί πλέον θεσμό εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική. Ξεκίνησε από μία απλή εκδήλωση για το μουσείο Met της Nέας Υόρκης και σήμερα έχει καταλήξει να αποτελεί κάθε χρόνο μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις μόδας και αφορμή για να λάβουν χώρα εκεί, μερικές από τις πιο εμβληματικές haute couture εμφανίσεις στην ιστορία της μόδας. Στο Met Gala θα ανακαλύψεις celebrities που τολμούν να παρουσιαστούν με εκκεντρικά και statement στοιχεία τόσο αναφορικά με τον τομέα της μόδας όσο και με της ομορφιάς.

Στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης έχουν περπατήσει τα πιο διάσημα ονόματα ντυμένα και μακιγιαρισμένα από το επιτελείο των διασημότερων οίκων μόδας και των πιο καταξιωμένων make up artists.

GettyImages 113507746

Δες gallery ακριβώς από κάτω με φωτογραφίες, για να θυμηθείς μαζί μας κάποια από τα πιο εντυπωσιακά looks που έχουν γίνει στο παρελθόν.