Amber Heard: Η νέα μούσα της L'Oreal Paris! Αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δεις πρώτη εδώ!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Amber Heard: Η νέα μούσα της L'Oreal Paris! Αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δεις πρώτη εδώ!

H Amber Heard είναι η νέα Global spokesperson της L’ Oréal Paris. Ατρόμητη, πνευματώδη και έξυπνη η χολιγουντιανή ηθοποιός, είναι η ανερχόμενη, modern Superhero που αψηφά τα καθιερωμένα, απορρίπτει τα συμβατικά και έχει αποφασίσει να ακουστεί η φωνή της.

«Πάντα μου άρεσε να μεταμορφώνομαι και ακολουθώ τη fun πλευρά της ομορφιάς» λέει η Amber Heard. «Το να είμαι μία από τις spokesperson, και να μπω στην οικογένεια της L’Oréal Paris είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα! Μαζί με τις υπόλοιπες Ambassadors καθώς και τη δημοφιλέστερη μάρκα καλλυντικών παγκοσμίως, που σηματοδοτεί τις αλλαγές στον κόσμο της ομορφιάς, νιώθω ότι αντιπροσωπεύουμε τη φωνή, τη δύναμη, το κίνημα και την άποψη που υπενθυμίζουν στις γυναίκες ότι αξίζουν»!

BEAUTYPORTRAIT FLAVIENPRIOREAU AMBER 1320FP

Με καταγωγή από το Τέξας και μεγαλωμένη στην ύπαιθρο, σε φάρμα με άλογα, η Heard είναι η πρώτη που παραδέχεται ότι ποτέ δε φαντάστηκε τον εαυτό της στον κόσμο της ομορφιάς, αν και όταν ήταν κοριτσάκι είχε όνειρο να πάει σε καλλιστεία.
Στα 32 της ήδη συμμετέχει σε καμπάνιες για την ίση μεταχείριση, στο Χόλυγουντ, δίνοντας βήμα σε ιστορίες αληθινών γυναικών να εισακουστούν και εμπνέοντας τη συγγραφή δυναμικών γυναικείων χαρακτήρων. Η φιλανθρωπική της δράση εκτείνεται από την Αμερική έως την Ιορδανία και τη Συρία ενώ είναι ένθερμη υποστηρικτής των δικαιωμάτων της LGBTQ κοινότητας.

BEAUTYPORTRAIT FLAVIENPRIOREAU AMBER 1308FP

Ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oreal Paris, Global President δήλωσε: «Μια γυναίκα, από τη νέα γενιά ηθοποιών, που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που επικοινωνούν με το κοινό. Η ενέργεια της Amber Heard σε ό,τι κάνει, από τις φιλανθρωπικές της δράσεις έως τους ρόλους που ενσαρκώνει, την καθιστά μία πολύ ισχυρή ambassador για τη L’Oréal Paris, καθώς φέρνουμε το εμβληματικό σλόγκαν «Γιατί σας αξίζει» στο σύγχρονο κόσμο της Ομορφιάς.
Από τον ρόλο που την έκανε γνωστή στο Friday Night Lights, η ηθοποιός έχει ξεχωρίσει σε ρομαντικές κομεντί, θρίλερ και πιο πρόσφατα σε superhero blockbusters: ως Mera στο Justice League, έχοντας το ρόλο της βασίλισσας του βυθού για το πολυαναμενόμενο Aquaman του 2018.

BEAUTYPORTRAIT FLAVIENPRIOREAU AMBER 1331FP