Ανακαλύψαμε το αντηλιακό σετ που θα ταράξει τα… νερά σου αυτό καλοκαίρι!

Ανακαλύψαμε το αντηλιακό σετ που θα ταράξει τα… νερά σου αυτό καλοκαίρι!

Η θερμοκρασία έχει ήδη χτυπήσει «κόκκινο» και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Μήπως, όμως, βρέθηκες κάπως… απροετοίμαστη για να βγεις στην παραλία; Μαγιό, πετσέτα, τσάντα, καπέλο, μα… λείπει το αντηλιακό! Βέβαια, ο ήλιος δεν σε περιμένει, είναι πάντοτε ψηλά, λάμπει και… καίει! Για αυτό και χρειάζεσαι την απόλυτη προστασία για το δέρμα σου καθημερινά. Είτε το Σαββατοκύριακο σε βρει στους δρόμους της πόλης, είτε σε κάποια παραλία, δεν πρέπει να ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεσαι από την ακτινοβολία του ήλιου και φυσικά… τη φωτογήρανση!

Για να μην «καείς», λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, η YOUTH LAB. δημιούργησε τα πιο value for money σετ αντηλιακών! Γνωστή για τα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα της, με δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, φέτος σου προτείνει δύο νέα αντηλιακά σετ που θα σε συνοδεύσουν στην παραλία από τις πρώτες σου κιόλας βουτιές.

Τα SUN CARE VALUE SETS περιέχουν το αδιάβροχο αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Body Guard SPF 30 / 150ml με ΔΩΡΟ την αντηλιακή κρέμα προσώπου με ελαφρύ χρώμα Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 / 50 ml (για το λιπαρό δέρμα) και αντίστοιχα την Daily Sunscreen Cream SPF 50 / 50 ml (για το κανονικό/ξηρό δέρμα).

Για σένα, τη μικρή γοργόνα…

Σου αρέσει το κολύμπι, οι βουτιές, τα θαλάσσια σπορ και ο ήλιος δεν σε «αφήνει»; Τέρμα το κοκκίνισμα ενώ κάνεις windsurf ή θαλάσσιο σκι, διότι με το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος της YOUTH LAB. θα γίνεις επιτέλους ο… Body Guard του εαυτού σου!

Το Body Guard SPF 30* έχει τη μορφή ενός σπρέι, με ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA/UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία με τεχνολογία υγρών κρυστάλλων και βιταμίνη Ε, ενώ απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας ή λευκά σημάδια. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Εκτός βέβαια, από θαλάσσια σπορ, το αντηλιακό Body Guard σου επιτρέπει να κάνεις όσες βουτιές δροσιάς θέλεις, χωρίς κανένα άγχος για την προστασία του δέρματός σου από τον ήλιο... χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του!

Για σένα, το matte-real girl, που θέλεις καθημερινή προστασία, δίχως λιπαρότητα στο πρόσωπο…

  • Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50*

Το μη λιπαρό κρεμοτζέλ προσώπου Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50, εκτός από την ισχυρή αντιηλιακή προστασία που προσφέρει, περιέχει άμυλο από καλαμπόκι, το οποίο απορροφά τη λιπαρότητα του δέρματος, βιταμίνη ΡΡ η οποία ενυδατώνει, βιταμίνη Ε για την ελαστικότητα του δέρματος και την ισχυρή αντιοξειδωτική της προστασία και φίλτρα UVA/UVB. Επειδή όμως, το αντηλιακό πρέπει να μυρίζει… καλοκαίρι, το άρωμα της θα σε ξετρελάνει από την πρώτη κιόλας φορά!

youthlab11

…αλλά και για σένα που θέλεις προστασία αλλά νιώθεις ότι το πρόσωπό σου δεν είναι αρκετά ενυδατωμένο

  • Daily Sunscreen Cream SPF 50*

Εάν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή ή κανονική, ιδανική για εσένα μοιάζει η λεπτόρρευστη σύνθεση Daily Sunscreen Cream SPF 50. Με ένα άρωμα που μυρίζει καλοκαίρι από… χιλιόμετρα μακριά, η κρέμα προσώπου της YOUTH LAB. προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA/UVB και IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ περιέχει και υαλουρονικό οξύ, φωσφολιπίδια και βιταμίνη Ε για ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα. Με την αντιοξειδωτική και προστατευτική του δράση, αυτό το αντηλιακό θα προστατεύσει το πρόσωπό σου κάθε στιγμή της ημέρας, αποτρέποντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση.

youthlab12

Τα SUN CARE VALUE SETS διατίθενται με προτεινόμενη λιανική τιμή €22,80 σε φαρμακεία, e-shops φαρμακείων και στο www.youthlab.com