Οδηγός Αντιηλιακά VOL 2! Γιατί ποτέ δε μας είναι αρκετά!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οδηγός Αντιηλιακά VOL 2! Γιατί ποτέ δε μας είναι αρκετά!

25 διαφορετικές επιλογές για να διαλέξεις

To καλοκαίρι είναι άμεσα συνυφασμένο στο μυαλό μας με μαυρισμένο, σέξι κορμί… Οκ μπορεί να μην μπορούμε πάντα να πετύχουμε αυτό ακριβώς που βλέπουμε στις εξωτικές φωτογραφίσεις των μοντέλων αλλά αν γνωρίζουμε τα κατάλληλα tips ομορφιάς τότε να είσαι σίγουρη πως θα εξασφαλίσουμε για την παραλία το μπρούτζινο χρώμα που ονειρευόμαστε. Φέτος πες ΟΧΙ στο make up αλλά ΝΑΙ στα must προϊόντα που θα σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη από την κορυφή ως τα νύχια δηλαδή τα πρωτοποριακά αντιηλιακά προσώπου και σώματος.

  1. Tο μπικίνι σου θα δείχνει τέλειο μόνο αν το κολακεύει η επιδερμίδα σου. Πριν βγεις στην παραλία, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα καλό scrub σε πρόσωπο και σώμα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα
  2. Η πρώτη σου έκθεση στον ήλιο πρέπει να είναι προσεκτική και αυτό σημαίνει πως πρέπει να διαλέξεις αντιηλιακή προστασία με υψηλό SPF.
  3. Να επενδύσεις σε νέες καινοτόμες φόρμουλες που αντέχουν στην εφίδρωση και το νερό αλλά ταυτόχρονα διεγείρουν και την παραγωγή μελανίνης.
  4. Μετά τον ήλιο επιβάλλεται ένα after sun στο σώμα που θα αναπληρώσει την υγρασία στο δέρμα και μία ισχυρή ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο.

Δες παρακάτω gallery με όλα τα αντιηλιακά που αξίζει να αγοράσεις