Μία συλλογή μακιγιάζ... σκέτο παραμύθι!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μία συλλογή μακιγιάζ... σκέτο παραμύθι!

Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν μπήκα σε έναν "παράδεισο" από χρώματα και μυρωδιές, ανακαλύπτοντας έναν μαγικό κόσμο ομορφιάς που θα μπορούσε να προσφέρει σε κάθε beauty addict ό,τι ακριβώς ονειρευόταν! 

DUST+CREAM… σου λέει κάτι το όνομα; Μία 100% ελληνική εταιρία καλλυντικών, ανερχόμενη και δυναμική που ακολουθεί τις μεγαλύτερες τάσεις σε ό,τι αφορά στο μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας. Ό,τι μπορείς να φανταστείς σε καλλυντικά, μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και είδη προσωπικής φροντίδας θα τα βρεις σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας DUST+CREAM που έχει ήδη αναπτυχθεί σε 64 διαφορετικά corners σε όλη την Ελλάδα! Στόχος είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ελκυστικές τιμές που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής αλλά και στις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας. Έτσι λοιπόν και εγώ, πριν λίγες μέρες αποφάσισα να επισκεφτώ ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της DUST+CREAM, αυτό στον Πειραιά.

Μέσα σε μια πληθώρα από ράφια, μπουκαλάκια και λαμπερές συσκευασίες ξαφνικά τo μάτι μου έπεσε σε μερικές πρισματικές λάμψεις, μοβ συσκευασίες που καθρέφτιζαν μέσα στα φώτα και ένα σωρό πεταλούδες! Πλησίασα πιο κοντά και μία ευγενική, χαμογελαστή σύμβουλος ομορφιάς με ενημέρωσε πως πρόκειται για την ολοκαίνουργια σειρά μακιγιάζ της DUST+CREAM που ονομάζεται Through The Prism. Τότε κατάλαβα πως το όνομα είναι απόλυτα συνυφασμένο με ό,τι αποτυπωνόταν μπροστά στα μάτια μου εκείνη την στιγμή! Ιριδίζουσες υφές, μοντέρνα χρώματα που θύμιζαν νεράιδες και πολλή πολλή λάμψη! Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Through The Prism και εμένα τα μάτια μου ήδη άρχισαν να κάνουν πεταλούδες! Ήθελα απλά να τα δοκιμάσω όλα!

IMB oSrzuv copy copy copy

Και αυτό έκανα φυσικά...σε όλα τα καταστήματα DUST+CREAM μπορείς να δοκιμάσεις στο πρόσωπό σου όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα με τη βοήθεια της συμβούλου ομορφιάς και να νιώσεις σαν πριγκίπισσα! Ειδικά στο κατάστημα Πειραιά υπάρχει και prive χώρος που μπορείς να κάτσεις λίγο πιο απομονωμένα και να έχεις το δικό σου χώρο και χρόνο για να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν!

IMB 12oY6C copy

Ήταν όλα τόσο εντυπωσιακά, λαμπερά και δελεαστικά που το μόνο που μπορούσα αμέσως να κάνω ήταν να τα δοκιμάζω επάνω μου για να εξερευνήσω ένα-ένα όλα τα καλλυντικά της σειράς Through The Prism.

IMG 5688 copy

Και ξεκίνησα με τα HOLOGRAPHIC LIP GLOSS

Έχουν υπέροχη ιριδίζουσα υφή που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου το φετινό καλοκαίρι! Θα τα βρεις σε 5 μοναδικές αποχρώσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνα τους για τέλειο glossy τελείωμα ή και πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν δημιουργώντας κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε εφαρμογή οι μικροπέρλες που διαθέτουν ζωντανεύουν και σου χαρίζουν μια εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Ταυτόχρονα, περιέχουν Βιταμίνη E προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία στα χείλη.

IMG 5605
perfect365 005
IMB DSxGwj

Σειρά είχαν η παλέτα σκιών και τα ρουζ!

perf

ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ THROUGH THE PRISM

Με την παλέτα σκιών THROUGH THE PRISM της DUST+CREAM δεν θα βαρεθείς ποτέ! Δώσε χρώμα και λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι και εντυπωσίασε με μοναδικούς συνδυασμούς! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα απλό look για το πρωί και να εντυπωσιάσεις αντίστοιχα και το βράδυ! Σε 8 duo chrome, ιριδίζουσες αποχρώσεις που αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία φωτός! Είναι μαγικά!

IMB jzymlR
perfect365 006

Φυσικά κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το σωστό ρουζ που θα δώσει ζωντάνια στα μάγουλα και θα αναδείξει τα ζυγωματικά μας. Αυτά τα ρουζ με ιριδίζουζα υφή σε 4 καλοκαιρινές αποχρώσεις προσφέρουν duo chrome αποτέλεσμα χάρη στις πέρλες που διαθέτουν! Η μοναδικά ιριδίζουσα όψη της επιδερμίδας που σου χαρίζουν θα σε κάνει να θέλεις να το έχεις πάντα μαζί σου!

IMG 5610

Τι άλλο λάτρεψα; Μα φυσικά το πιο επίκαιρο προϊόν μακιγιάζ! Καλοκαίρι έχουμε... γίνεται να μην επενδύσουμε σε μία ΠΟΥΔΡΑ BRONZING με SPF 20;Τι πιο ιδανικό για το καλοκαίρι από το να προστατεύεις το δέρμα σου ενώ βάφεσαι; Εντυπωσίασε και συγχρόνως προστάτεψε την επιδερμίδα σου με την πούδρα με δείκτη προστασίας SPF20, η οποία ολοκληρώνει τη συλλογή THROUGH THE PRISM.

IMB UmwYXa

Φυσικά το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος! Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς άφθονες δόσεις glitter και χρυσόσκονης γίνεται; Εγώ πάντως τους έχω τρομερή αδυναμία... πώς λοιπόν να μείνω ασυγκίνητη σε αυτά τα ολοκαίνουργια λαδάκια προσώπου και σώματος GLITTER DROPS; Περιέχουν πέρλες που σε κάνουν να δείχνεις ηλιοκαμένη και ταυτόχρονα λαμπερή όσο οι ηλιαχτίδες.

IMG 5682

Το σύμπλεγμα ελαίων GLITTER DROPS της DUST+CREAM είναι ένα μοναδικό προϊόν λάμψης και ενυδάτωσης. Ιδανικό για εφαρμογή στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης και στα χείλη. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό, στο ύψος των ώμων και του ντεκολτέ για να φωτίσει την περιοχή. Επιπλέον, περιέχει έλαιο jojoba και Βιταμίνη Ε που έχουν αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Δώσε βάση στον τρόπο χρήσης: Αρχικά ανακινείς πολύ καλά.

ΠΡΟΣΩΠΟ: Άπλωσε 1 σταγόνα σε σημεία του προσώπου σου, όπως τα ζυγωματικά, την ράχη της μύτης και τα χείλη. ΣΩΜΑ: Εφάρμοσε 1-2 σταγόνες στην περιοχή του ντεκολτέ και των ώμων.

XTRA TIP: Είναι ιδανικό για άμεση ενυδάτωση και λάμψη τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μία συλλογή με καλοκαιρινά χρώματα και ιδιαίτερες υφές που δημιουργήθηκε φέτος για να απογειώσει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Η επικίνδυνα προκλητική και μοντέρνα τους συσκευασία θα δημιουργήσει το νέο must have της σεζόν ενώ σε "προκαλεί" να τα αγοράσεις όλα!

IMG 5621 copy

Ασφαλώς, τι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ώστε η επιδερμίδα μας να μένει πάντα υγιής και λαμπερή; Τον σωστό καθαρισμό μετά από κάθε make up αλλά και την απαραίτητη ενυδάτωσή της. Η νέα σειρά Natural Love, με φυτική σύνθεση, έχει όσα ακριβώς χρειάζεσαι.

perfect365

Καθαριστικά σε κάθε μορφή και για κάθε ανάγκη προσώπου, όπως γαλάκτωμα, νερό micellar ή αφρός, τονωτική λοσιόν, scrub και άλλα πολλά. Τα παραπάνω βέβαια, είναι βασισμένα σε εκχυλίσματα λαχταριστών φρούτων όπως είναι το ρόδι και το πορτοκάλι.

IMG 5704 copy copy copy

Εγώ το αποφάσισα, τα DUST+CREAM είναι ο νέος beauty προορισμός μου. Επισκέψου τώρα και εσύ το κοντινότερο σου καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM!