Beach Essentials: Aυτά είναι τα 8 προϊόντα που πρέπει να έχει μέσα το νεσεσέρ της παραλίας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Beach Essentials: Aυτά είναι τα 8 προϊόντα που πρέπει να έχει μέσα το νεσεσέρ της παραλίας

Γιατί στις διακοπές μπορεί να πας το πρωί στη θάλασσα και να βρεθείς τα ξημερώματα πίσω στο δωμάτιο... πρέπει να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή!

Mετράς αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Έχεις κλείσει δωμάτιο, έχεις οργανωθεί με τις μετακινήσεις σου, έχεις βρει ακόμα και τα μαγιό (πάντα πληθυντικός όταν φτάνουμε στο καυτό θέμα «bikinis και ολόσωμα») που θα τοποθετήσεις προσεχτικά σε περίοπτη θέση μέσα στη βαλίτσα σου. Το μόνο που μένει είναι να αρχίζεις να γεμίζεις σιγά σιγά και το νεσεσέρ που θα σε συντροφεύεις τις εξορμήσεις σου στην παραλία. Και εδώ θέλουμε την προσοχή σου! Επειδή ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των διακοπών πρέπει να είναι ο αυθορμητισμός και η παντελής απουσία προγράμματος, μπορεί να ξεκινήσεις το πρωί να πας για μπάνιο και να είσαι σερί έξω από το δωμάτιο όλη την ημέρα. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που χρειάζεται να έχεις μαζί σου στην τσάντα θαλάσσης. Προϊόντα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν στο να παραμείνεις όμορφη και λαμπερή όλο το εικοσιτετράωρο. Δες τα 8 must haves για αυτήν την σεζόν και φτιάξε με τον πιο «σωστό» τρόπο το νεσεσέρ σου! Καλές διακοπές!
Δες επίσης: Messy bun: 5 απλοί τρόποι για να πετύχεις αυτό το ανεπιτήδευτο look

Παλέτα σκιών, Dior Backstage, Sephora

dior paleta



Εμπνευσμένη από την ατμόσφαιρα στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας και τα απαραίτητα προϊόντα κάθε makeup artist, η Eye Palette της σειράς Dior Backstage περιλαμβάνει αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος χαρίζοντας ρυθμιζόμενες ματ και ιριδίζουσες υφές για τέλεια μάτια.

dior

Face & Body Foundation, Dior Backstage, Sephora

Aυτό το make up προσώπου και σώματος χαρίζει άμεσα άψογη επιδερμίδα με εξαιρετικά ρυθμιζόμενη κάλυψη και ποικιλία αποτελεσμάτων από φυσική nude λάμψη ως τέλεια υψηλή κάλυψη.

kokalaki

Διάφανο λαστιχάκι μαλλιών, invisibobble KIDS, Sephora


Mπορεί το συγκεκριμένο λαστιχάκι να θεωρείται παιδικό αλλά το φοράς άνετα και εσύ ώστε με το σπιράλ του σχήμα να μην σπάνε και να μην ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σου όταν τα πιάνεις ψηλά στην παραλία.

lima copy

Λίμα νυχιών, The Curve, Sephora

Mην σε μπερδεύει το fashionable design της, αυτή η λίμα είναι πολύ απαλή για τα νύχια αλλά και πολύ αποτελεσματική ταυτόχρονα. Το εξωτερικό της είναι κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής ποιότητας και έχει τελειώματα από πλαστικό, ώστε να είναι σούπερ ανθεκτική όταν την «ξεχνάς» μέσα στο νεσεσέρ των διακοπών σου.

proswpou

Αντιηλιακό προσώπου, Biotherm Lait Solaire SPF30, Sephora

Aυτό το αντιηλιακό γαλάκτωμα είναι κατάλληλο για πρόσωπο αλλά και για σώμα, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Η σύνθεσή του με Life Plankton & Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην περιποίηση & επανόρθωση της επιδερμίδας και την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Επίσης δεν αφήνει λευκά σημάδια πάνω στο μαγιό μας, είναι αδιάβροχο και έχει απολαυστικό άρωμα κίτρου.

vaporisateur 150 ml

Αντιηλιακό λάδι σώματος, Luile Sèche Accélérateur de Bronzage της Lancaster, Sephora

Aυτό το ξηρό λάδι κυκλοφορεί πλέον με δείκτη προστασίας SPF50, για υψηλή προστασία της επιδερμίδας και εντατικό μαύρισμα, χάρη στο ενισχυμένο σύμπλεγμα ενεργοποιητή Complexe Activateur de Bronzage που περιέχει! Η επιδερμίδα σου διατηρεί την ομορφιά της, το μαύρισμά σου είναι φωτεινό, εντυπωσιακό και διαρκεί, ενώ η ξηρή του υφή αφήνει την επιδερμίδα σου μεταξένια και λαμπερή, ενώ παράλληλα τη θρέφει.

mallia

Λάδι μαλλιών, Bumble and Bumble, Sephora

Το βραβευμένο Hairdresser’s Invisible Oil είναι διάσημο για τη φροντίδα των ξηρών μαλλιών (χάρη στο χαρακτηριστικό μείγμα των 6 απαλών ελαίων) που μεταμορφώνει τα ξηρά μαλλιά. Χαρίζει απαλότητα και προστασία, δαμάζοντας το φριζάρισμα και είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και τη θάλασσα.

tsibidaki

Τσιμπιδάκι φρυδιών, Sephora



Mε super design, αυτό το τσιμπιδάκι έχει λοξά άκρα που σου επιτρέπουν να αποτριχώνεις τα φρύδια σου γρήγορα και με ακρίβεια... ακόμα και στην παραλία.