Τέσσερα tips να μείνεις ενυδατωμένη έως και 48 ώρες!

Τέσσερα tips να μείνεις ενυδατωμένη έως και 48 ώρες!

Το Καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και παρά τις μεγάλες και έντονες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, το σώμα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να παραμείνει ενυδατωμένο για αρκετή ώρα.

Επειδή λοιπόν, «ρωτώντας πας στην πόλη», εμείς ψάξαμε πως θα πας στο κοντινότερο νησί με τον πιο γρήγορο τρόπο, αλλά και ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά tips και εκείνη η κρέμα σώματος για μεγαλύτερη διάρκεια ενυδάτωσης.

Έτσι, με την ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση του σώματός μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ, μαζέψαμε τα παρακάτω tips, για να αγαπήσεις το σώμα σου ακόμη περισσότερο!

#1 Ξεκίνα να πίνεις περισσότερο νερό

p1

Ξεκινάμε από τα βασικά που δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε. Το να πίνεις νερό είναι ένα από τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στην ημέρα. Όχι, αναψυκτικά και άλλα ροφήματα που περιέχουν νερό, αλλά το νερό. Άλλαξε λοιπόν, το μπουκάλι που παίρνεις στο γραφείο και αγόρασε ένα μεγαλύτερο. Πρέπει να φροντίσεις να καταναλώνεις τουλάχιστον δύο λίτρα μέσα σε 24 ώρες, ώστε να παραμείνεις ενυδατωμένη για όσο περισσότερο μπορείς. Εάν μοιάζει να το… ξεχνάς αυτό, τότε υπάρχουν ωραιότατα apps για να στο θυμίσουν.

#2 Διάλεξε την κατάλληλη body lotion

p2

Αφού λοιπόν, καταφέρεις να εμπεδώσεις πως η ενυδάτωση γίνεται πρώτα μέσα μας (πίνοντας νερό) και ύστερα, εξωτερικά του οργανισμού μας, τότε διάλεξε την κατάλληλη body lotion που θα σου χαρίσει απαλή επιδερμίδα με λάμψη που διαρκεί!

Η νέα σειρά περιποίησης σώματος bioten, και συγκεκριμένα τα body lotions μοιάζουν να είναι το τέλειο… match! Έχουν σαγηνευτικές υφές και εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν, ενώ άκρως δελεαστική είναι η μοναδική τους φόρμουλα η οποία αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης κατά 90%.

p3

Το Supreme Hyaluronic με υαλουρονικό θα καταφέρει να ενυδατώσει την ξηρή σου επιδερμίδα, ενώ η Beloved Vanilla θα μαγέψει όποια γυναίκα έχει αδυναμία στα κλασικά αρώματα. Η Supreme Νutri Oil με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα, ενώ η Beloved Coconut ήρθε να δώσει μια εξωτική διάθεση σε όλες τις γυναίκες που χρειάζονται την ενυδάτωση αλλά αγαπούν και τα φυσικά έλαια Καρύδας, buriti & marula oils. Η Beloved Cocoa με τη σειρά της, μοιάζει ιδανική επιλογή για εσένα που λατρεύεις τις γλυκές κατευθύνσεις!

Τη σειρά των body lotions του bioten ολοκληρώνει το Bodyshape Firming, που πέρα από ενυδάτωση θα βελτιώσει ορατά την όψη του δέρματός σου σε μόλις επτά ημέρες! Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;

#3 Επιδερμίδα απαλή και λαμπερή για έως και… 48 ώρες!

p4

Κι αν το σκέφτεσαι, μόλις ήρθε το τρίτο και τελευταίο tip ενυδάτωσης για επιδερμίδα απαλή και λαμπερή για έως και 48 ώρες, καθώς το bioten είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που χρειάζεται πραγματικά έντονη ενυδάτωση με τις κρέμες σώματος με πιο παχύρευστη υφή και ιδανικές για τις αρκετά ξηρές επιδερμίδες. Η φόρμουλά τους είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης, και όπως όλα τα προϊόντα του bioten, είναι paraben και colorants free (0%) και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί σε τρία μοναδικά αρώματα, Supreme Hyaluronic, Beloved Vanilla και Beloved coconut.

p5

#4 Αύξησε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

p6

Τα φρούτα και λαχανικά, εκτός από ότι είναι δροσερά και ανάλαφρα, κρατούν ενυδατωμένη και την επιδερμίδα σου. Στο πλαίσιο της ισορροπημένης διατροφής, φρόντισε να βάλεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι, με διάφορες σαλάτες για μεσημέρι και γιαούρτια με φρούτα για βράδυ, θα είσαι bikini ready αλλά και ενυδατωμένη σε χρόνο dt!

Χάρισε επιτέλους στο δέρμα σου τη φροντίδα που του αξίζει, διότι το Καλοκαίρι είναι εδώ ακόμη κι αν μερικές ημέρες είναι λίγο πιο… βροχερές από τις υπόλοιπες!

Για περισσότερα beauty νέα:

https://www.facebook.com/biotenGreece/

https://www.instagram.com/bioten_greece/

https://twitter.com/BiotenGreece