Ανακαλύψαμε εκείνο το νερό καθαρισμού που μας κάνει να ξυπνάμε ευτυχισμένες

Ανακαλύψαμε εκείνο το νερό καθαρισμού που μας κάνει να ξυπνάμε ευτυχισμένες

Το Καλοκαίρι, το δέρμα σου μοιάζει να περνάει από… σαράντα κύματα. Ο ήλιος, η θάλασσα και η έντονη καθημερινότητα, είτε είσαι διακοπές, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο, κουράζουν την επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να κοιμάσαι και να ξυπνάς ταλαιπωρημένη. Όμως, αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς να προλάβεις όσο ακόμη είναι νωρίς. Αρκεί να βρεις το κατάλληλο νερό καθαρισμού για το πρόσωπο, που θα σε κάνει να ξυπνάς… πραγματικά ευτυχισμένη!

Στη δική μας μικρή αναζήτηση, ανακαλύψαμε λοιπόν, το Sensibio H2O της Bioderma, ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αποτελεσματικά δερματολογικά νερά καθαρισμού στην αγορά. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του; Δεν ξεπλένεται και διαλύει ακόμη και το πιο παχύ στρώμα make up, καθώς και το αδιάβροχο! Έτσι, θα είσαι έτοιμη να πέσεις για ύπνο με καθαρή και ανακουφισμένη επιδερμίδα, αλλά και να ξυπνήσεις πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Εμπνευσμένο από τη βιολογία του δέρματος, το Sensibio H2O δημιουργείται στα εργαστήρια της BIODERMA, ώστε να προσφέρει σε κάθε γυναίκα εκεί έξω ένα μοναδικό δερματολογικό νερό καθαρισμού με μικύλλια. Εκείνο με τη σειρά του, σέβεται απολύτως τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, αλλά και τη φυσιολογική δομή της, ώστε να μην σε επιβαρύνει με αχρείαστες χημικές ουσίες. Απομακρύνει το make-up αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Διότι, η ευτυχία δεν κρύβεται στον τρόπο που θα ξυπνήσεις, αλλά στον τρόπο που θα κοιμηθείς και με το Sensibio H2O της Bioderma θα κοιμηθείς… άλλος άνθρωπος!

allos an8rwpos

Η συνταγή της επιτυχίας φυσικά, κρύβεται στα μικύλλια του Sensibio H2O. Με μια συναφή σύνθεση με τα φυσικά συστατικά του δέρματος, τα μικύλλια εγκλωβίζουν αποτελεσματικά τους ρύπους διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας. Εξίσου εξαιρετική αποτελεσματικότητα, υπάρχει και στην αντιμετώπιση των διαταραχών της ευαίσθητης επιδερμίδας, καθώς σου προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο, τα μάτια αλλά και τα χείλη. Διότι, καθώς χαλαρώνεις μετά από μια γεμάτη ημέρα, η σύνθεση του Sensibio H2O της Bioderma, με φυσιολογικό Ph και με υψηλής καθαρότητας νερό φαρμακευτικής ποιότητας, καταπραΰνει την ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα και την αφήνει καθαρή με μια αίσθηση άνεσης και ανακούφισης.

Σύμφωνα πάντως με τη δική μας εμπειρία, οι γυναίκες που πέφτουν για ύπνο καθαρές και ενυδατωμένες, ξυπνούν… ευτυχισμένες! Διότι, η ιδιαίτερη σύνθεση του Sensibio H2O σε ωθεί στο να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα πλατύ χαμόγελο και μια λαμπερή, ξεκούραστη επιδερμίδα!

Εσένα αλήθεια, τι σε κάνει να ξυπνάς ευτυχισμένη κάθε πρωί;

prwiiiii

Ακολούθησε το Bioderma Greece σε Facebook και Instagram και πάρε μέρος στον διαγωνισμό #lavieenrose, για να κερδίσεις προϊόντα Sensibio H2O για μια ολόκληρη χρονιά!