Ανανεωμένες μάσκες ομορφιάς Natura από τα καλλυντικά Dalon

Ανανεωμένες μάσκες ομορφιάς Natura  από τα καλλυντικά  Dalon

Oι μάσκες που έχουμε λατρέψει τα τελευταία χρόνια, όλες μας & όλοι μας, οι μάσκες Natura από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon της εταιρείας BIOKAL COSMETICS άλλαξαν συσκευασία, έγιναν περισσότερο εργονομικές, ανανεώθηκαν και έκαναν την παρουσία τους, ακόμα πιο θελκτική στα καταστήματα καλλυντικών.

Μοντέρνες, εύκολες στη χρήση, με διαφορετική σύσταση για κάθε τύπο δέρματος, ήρθαν να γίνουν περισσότερο απαραίτητες στις φίλες και τους φίλους που τις εμπιστεύονται.

Ταυτόχρονα διατήρησαν τη μοναδικότητα και την αποτελεσματικότητά τους καθώς σε λίγα μόλις λεπτά το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο καθαρό απομακρύνοντας ρύπους και περιττή λιπαρότητα.

Οι μάσκες Natura από τα καλλυντικά Dalon κυκλοφορούν ως εξής:

  1. Red Clay Mask. Μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο, πλούσια σε σίδηρο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν.Για θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.
  2. White Clay Mask. Μάσκα προσώπου με λευκή άργιλο. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.
  3. Green Clay Mask. Μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.
  4. Detox Clay Mask. Μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας αποτοξινώνει την επιδερμίδα απορροφώντας πάνω του ρύπους και περιττή λιπαρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο καθαρή και ομοιόμορφη και οι πόροι λιγότερο ορατοί. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει άμεσα και ορατά, σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Οδηγίες Χρήσης: απλώστε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας στο πρόσωπο αποφεύγοτας την περιοχή των ματιών και αφήστε την για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Τις μάσκες Natura από τα καλλυντικά Dalon μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, σε super markets καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.