Hydra Advance: Η νέα σειρά της Erre Due για ενυδάτωση

Hydra Advance: Η νέα σειρά της Erre Due για ενυδάτωση

Η ERRE DUE δημιούργησε την εξέλιξη στην ενυδάτωση της επιδερμίδας λανσάροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενυδάτωσης με Ελβετική υπογραφή. Τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου Hydra Advance, μία αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα σας. Ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας και τη διατήρησή τους, οφείλει τη δράση της στη δύναμη του επαναστατικού Triple Action Moisture-Charge Complex. Ένα προηγμένο τεχνολογικό σύμπλεγμα συστατικών, νερού παγετώνα από τις Ελβετικές Άλπεις σε μικροσφαιρίδια, αρμονικά συνδυασμένου με βλαστοκύτταρα φραγκόσυκου, εκχύλισμα άγριου πανσέ και πολυσακχαρίτες που απελευθερώνουν την ενεργή τους δράση προσφέροντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και αίσθηση πολυτέλειας στην επιδερμίδα σας.

REFRESHING TONIC LOTION

Βήμα 1

Η Refreshing Tonic Lotion είναι το πρώτο βήμα για την ενυδάτωση και τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Τονώνει, καταπραΰνει, αναζωογονεί και διατηρεί τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που περιέχει, προσφέροντας παρατεταμένη ενυδατική δράση και ελαστικότητα, για νεανική και δροσερή όψη. Συμβάλλει στην καλύτερη πρόσληψη των ενεργών συστατικών των υπολοίπων προϊόντων περιποίησης Hydra Advance.

BOOSTING SERUM

Βήμα 2

Ελιξήριο ενυδάτωσης και ανανέωσης για την επιδερμίδα σας! Ο ορός προσώπου Boosting Serum, εμπλουτισμένος με το επαναστατικό Triple Action Moisture-Charge Complex και Υαλουρονικό Οξύ, συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και την απορρόφησή της σε όλα τα επίπεδα. Προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της υγιή και νεανική όψη. Βελτιώνει τη δράση της ενυδατικής κρέμας προσώπου.

24hrs SKIN BREATH GEL

24hrs skin breath gel 001 900x1115

Βήμα 3

Το υδαρές gel νέας γενιάς ημέρας και νύχτας, 24hrs Skin Breath Gel, προσφέρει ανάσα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στην επιδερμίδα σας! Εμπλουτισμένο με το μοναδικό σύμπλεγμα Triple Action Moisture-Charge Complex και Ceramides βοηθά στην αύξηση, την απορρόφηση και τη διατήρηση της υγρασίας σε όλα τα επίπεδα. Δροσερή, υγιή, όψη και αίσθηση φρεσκάδας μέσα στην ημέρα. Είναι κατάλληλο για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

24hrs RICH GEL-CREAM

24hrs rich gel cream 001 900x1115

Η 24hrs Rich Gel-Cream, πλούσια κρέμα-gel περιποίησης προσώπου ημέρας και νύχτας, αποτελεί μία ισορροπημένη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα, χάρη στο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που περιέχει, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων υγρασίας και την αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης μέσα στην ημέρα. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας, για πιο υγιή και νεανική όψη. Είναι η τέλεια ενυδατική φροντίδα για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

ERASING EYE CONTOUR GEL

erasing eye contour gel 001 900x1115

Βήμα 4

Το Erasing Eye Contour Gel έκλεισε μέσα του τη δύναμη ενός προηγμένου συνδυασμού ενεργών συστατικών, που βοηθά στην αναζωογόνηση, τη σύσφιγξη και τη βελτίωση της όψης της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Το σύμπλεγμα πρωτεϊνών λευκού λούπινου και εκχυλίσματος σπόρων Alfalfa, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης πρηξίματος, κάνοντας το βλέμμα φωτεινό, ξεκούραστο και εμφανώς ανανεωμένο.

COOLING MASK

cooling mask 001 900x1115

Ειδική Φροντίδα

Επιβραβεύστε την επιδερμίδα σας με την Cooling Mask! Μία δροσερή μάσκα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για να ενυδατώνει, να καταπραΰνει, να συσφίγγει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με έξυπνα συνδυασμένα καινοτόμα, δραστικά συστατικά, που συμβάλλουν στην αύξηση της υγρασίας, την απορρόφησή της και τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες των κυττάρων και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ η επιδερμίδα αποκτά υγιή, βελτιωμένη όψη και αίσθηση φρεσκάδας και απόλυτης ανανέωσης.