Θέλεις να αποκτήσεις το πιο όμορφο δέρμα που είχες ποτέ; Ξεκίνα να κάνεις μπάνιο με μικκύλια…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Θέλεις να αποκτήσεις το πιο όμορφο δέρμα που είχες ποτέ; Ξεκίνα να κάνεις μπάνιο με μικκύλια…

Ξέρεις τι είναι τα μικκύλια; Ήξερες ότι πρέπει να αρχίσεις να κάνεις μπάνιο με αυτά; Μάθε τα πάντα εδώ!

Για τα μικκύλια ίσως να έχεις ακούσει… είναι τα micelles τα οποία «δανείζουν» το όνομά τους (εκτός από τις ιδιότητές τους) στην τεχνολογία micellar. Ο καθαρισμός με την τεχνολογία micellar λοιπόν, έχει γίνει τεράστιο trend τελευταία και δικαίως αφού αυτά τα μικκύλια αιχμαλωτίζουν ή μάλλον… μαγνητίζουν και μετά απομακρύνουν τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα μοναδικά καθαρό. Η τεχνολογία μικκυλίων είναι μια καινοτομία που ενσωματώθηκε σε πολλά προϊόντα περιποίησης τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάμε μόνο για την επιδερμίδα του προσώπου. Ήξερες ότι η επιδερμίδα του σώματός σου είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από τη δική σου; Και άρα το σώμα μας έχει ανάγκη από απαλό, αποτελεσματικό καθαρισμό και έχοντας όλα αυτά υπόψιν, το Dove έφερε την τεχνολογία μικκυλίων στην μπανιέρα σου! Καλωσόρισε στη ζωή σου τη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Micellar Water με τεχνολογία Micellar και πες Hallelujah!

dove queen combo

Η καινοτομία αυτής της νέα σειράς Body Wash του Dove βρίσκεται στην τεχνολογία micellar. Αυτά τα «παραδεισένια» μικροσωματίδια βρίσκονται στην υπηρεσία του σώματός σου και έρχονται να απομακρύνουν σκόνη και ρύπους από την επιδερμίδα σου, προσφέροντας ανεπανάληπτο καθαρισμό. Με λίγα λόγια, η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Micellar Water φτιάχτηκε για να κάνει την επιδερμίδα σου όμορφη, λεία, απαλή, και για να σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις κάθε ημέρας! Ας μιλήσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά… Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Micellar Water περιλαμβάνει δύο επιμέρους σειρές: Τη σειρά Anti-stress και Sensitive Skin αντίστοιχα. Και οι δύο σειρές έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας και να περιποιούνται το δέρμα.

dove queen ANTI STRESS

Η σειρά Dove Anti-Stress Micellar Water καθαρίζει απαλά το σώμα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους που συσσωρεύονται επάνω του κατά τη διάρκεια της ημέρας και το επιβαρύνουν. Μικρά καθαριστικά μόρια Micellar μαγνητίζουν και απομακρύνουν απαλά σκόνη και ρύπους, ενώ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς που ξεκινά από το ντους!

dove queen SENSITIVE

Η σειρά Dove Sensitive Skin Micellar Water φτιάχτηκε για ευαίσθητα δέρματα. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το ευαίσθητο δέρμα έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και γι’ αυτό είναι βασικό να γίνεται ένας απαλός καθαρισμός. Εδώ έρχονται τα μόρια micellar για να απομακρύνουν απαλά τους ρύπους από το ευαίσθητο δέρμα, να το καθαρίσουν και, σε συνδυασμό με τη μεταξένια σύνθεση του αφρόλουτρου, να βοηθήσουν στην ενυδάτωσή του. Μάλιστα, το νέο αφρόλουτρο έχει υποαλλεργική σύνθεση και δεν περιέχει σαπούνι και χρωστικές ουσίες.

Dove Micellar Water Series

Η sensitive σειρά είναι διαθέσιμη σε μορφή αφρόλουτρου και μπάρας ομορφιάς (#obsessed) και η anti-stress σειρά σε μορφή αφρόλουτρου και είναι σίγουρο ότι θα αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σου