3 τρόποι για να δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
3 τρόποι για να δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Μικρά τρικ που θα κάνουν τη διαφορά

Αν είχαμε τρεις ευχές από το beauty genie πρώτα θα ευχόμασταν να τρώμε και να μην παχαίνουμε. Δεύτερον θα ζητούσαμε πυκνά και μεταξένια μαλλιά και τρίτον επιδερμίδα που δεν χρειάζεται μακιγιάζ. Το πρώτο δεν γίνεται προφανώς. Το δεύτερο γίνεται αλλά κοστίζει (hello, extensions) πράγμα που μας οδηγεί στο τρίτο το οποίο γίνεται. Όχι, δεν γίνεται έτσι απλά, θέλει επιμέλεια. Καλό καθαρισμό, πολύ νερό και… μερικές αλλαγές στη ρουτίνα μας το πρωί. Με τρεις απλές αλλαγές μπορείς να αποφύγει το βαρύ μεικάπ. Είσαι έτοιμη να τις κάνεις;

serums

#1 Ορός και μασάζ
Επάνω στη βιασύνη σου να ετοιμαστείς, ίσα που βάζεις κρέμα ή αντηλιακό. Αν ωστόσο αφιερώσεις ένα λεπτό παραπάνω στην περιποίησή σου θα δεις τεράστια διαφορά. Τι θα κάνεις αυτά τα 60 δευτερόλεπτα; Θα βάλεις τον ορό σου και θα κάνεις μασάζ.

roller prosopou

Μπορείς να κάνεις το μασάζ με τα δάχτυλά σου ή με ένα Jade Roller (που είναι και πολύ της μόδας) το οποίο θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σου και θα το σμιλέψει. Δεν ξέρεις πώς να ο χρησιμοποιείς; Πάτα play, δες και συνέχισε να διαβάζεις.



#2 Boostαρε την κρέμα σου
Η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου είναι τα boosters, τα μικρά φιαλίδια που προστίθενται στην κρέμα σου για να δώσουν στην επιδερμίδα σου ένα extra… boost που μπορεί να έχει ανάγκη.

Frezyderm Skin Radiance Cream Booster

Αυτό που έχεις ανάγκη για να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει και χωρίς μακιγιάζ λοιπόν, είναι το Skin Radiance Cream Booster της Frezyderm. Τι κάνει; Εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την κρέμα ου και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Είναι δηλαδή ιδανικό για εσένα που δουλεύεις πολύ, ξεκουράζεσαι λίγο και βγαίνει προς τα έξω.

Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

#3 Το σωστό μεικάπ
Μην μας παρεξηγήσεις. Λατρεύουμε τα μεικάπ, είναι σωτήρια. Όμως πολλά είναι βαριά και δημιουργούν ένα εφέ μάσκας ακόμα και αν βάλεις μόνο λίγο. Χρειάζονται ατελείωτο blending για να δείχνουν φυσικά. Εφόσον λοιπόν θα έχεις φροντίσει το δέρμα σου τόσο καλά, δεν χρειάζεσαι κάποιο βαρύ προϊόν αλλά ένα ελαφρύ. Ένα προϊόν που θα επιτρέπει στο δέρμα σου να φαίνεται και απλά θα τελειοποιεί το χρώμα του χωρίς να καμουφλάρει εντελώς. Το ιδανικό για εμάς είναι το Double Wear Nude Water Fresh Makeup της Estee Lauder. Έχει άνετη αίσθηση, χαρίζει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ παράλληλα σε προσέχει. Πως; Με το απαραίτητο SPF 30 που περιέχει, με τα αντιοξειδωτικά που επίσης περιέχει και με την ενυδάτωση που χαρίζει εξαιτίας του ειδικού συμπλέγματος κόκκινων φρούτων (καρπούζι, σπόρους lychee και μήλο) που περιλαμβάνει. Ε…. yum!!

Διάβασε ακόμα:

3 τρόποι για να πετύχεις τις μπούκλες που θες

10 patches ματιών για αύριο το πρωί

Τα #DragonfruitNails είναι πιο δημοφιλή από ότι νόμιζες