H Δέσποινα Καμπούρη έχει 5 μυστικά ομορφιάς να μοιραστεί μαζί σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Δέσποινα Καμπούρη έχει 5 μυστικά ομορφιάς να μοιραστεί μαζί σου

Και όλα θα σε βοηθήσουν πολύ!

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν ένα από τα girl crushes μας πολύ πριν γίνει η διευθύντριά μας! Είναι cool κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η φίλη με την οποία πάμε για καφέ και χαζολογάμε με τις ώρες στα μαγαζιά. Είναι η cool φίλη μας που, αν και έγινε μαμά, δεν έχασε ούτε το χιούμορ της ούτε έβαλε τέλος στην κοινωνική της ζωή. Είναι το κορίτσι που τα προλαβαίνει όλα και είναι τόσο όμορφο ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΙΣ! Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα μυστικά ομορφιάς της Δέσποινας Καμπούρη. Έχοντας προνομιακή πρόσβαση στην ίδια (είναι ένα γραφείο μακριά) σκεφτήκαμε να της ζητήσουμε 5 συμβουλές ομορφιάς. Ζητήσαμε να μάθουμε ποια είναι τα μυστικά της. Πίνει δάκρυα μονόκερου; Έχει κρέμες φτιαγμένες από παρθένες του Εκουαδόρ; Υπάρχει κα ποιος στρατός από mini αισθητικούς που την περιποιούνται κάθε βράδυ; Τι κάνει τελοσπάντων και είναι μάνα δύο παιδιών και καλλονή; Να τι μας είπε…


https://www.instagram.com/p/BkCTHV5gbV8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#1 Διπλός καθαρισμός
Η Δέσποινα δεν κάνει έναν αλλά δύο καθαρισμούς κάθε βράδυ και αν σου ακούγεται χρονοβόρο guess again, δεν είναι! Καθαρίζει το πρόσωπό της με νερό ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια το σαπουνίζει. Αυτό είναι όλο και –αν μας ρωτάς- αυτός είναι ο λόγος που δείχνει τόσο φρέσκια κάθε μέρα! Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Το ίδιο! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου νερό ή γαλάκτωμα ή balm καθαρισμού για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου και στη συνέχεια να πλύνεις το πρόσωπό σου με ένα απαλό σαπούνι. Θα σου πάρει μόλις 3 λεπτά και η διαφορά θα είναι τεράστια!


https://www.instagram.com/p/BhlPPGZHJSN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#2 Το κεφάλι… κρεμασμένο
Μην τρομάζεις, δεν θα κρεμαστεί κανείς. Αυτό που κάνει η Δέσποινα για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι απλό και ιδιοφυές. Αμέσως μόλις ξυπνήσει και για 5 λεπτά, κρεμά το κεφάλι της από την άκρη του στρώματος και μένει εκεί. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και, εκτός από λάμψη υγείας, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σημαντικά. Ναι, το δοκιμάσαμε. Ναι, είναι περίεργο αλλά ΝΑΙ, κάνει τρομερή διαφορά. Αν κάνεις το ίδιο και ακολουθήσεις με κρύες κομπρέσες όσο πίνεις τον καφέ σου… δεν θα καταλάβει κανείς αν ξενύχτησες ή όχι!


https://www.instagram.com/p/BieTTMoneyv/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#3 Μασάζ στα χείλη
Αυτό που κάνει η Δέσποινα για τα χείλη της ίσως το έχεις ακούσει: Τα τρίβει με την οδοντόβουρτσα αφού τελειώσει το βούρτσισμα. Ξέρεις πως είναι καλός τρόπος για απολέπιση αλλά, αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι, είναι ο τέλειος τρόπος για να έχεις ένα plump,ροδαλό αποτέλεσμα όλη μέρα χωρίς να φορέσεις κραγιόν! Έτσι εξηγείται γιατί η Δέσποινα δεν βάφεται σχεδόν ποτέ για το γραφείο… δεν χρειάζεται!


https://www.instagram.com/p/BdVXt8gHLwr/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#4 Λάδι στο μπάνιο
Η Δέσποινα κάνει μπάνιο τραγουδώντας «Δεν προλαβαίνω, γιατί δεν προλαβαίνω;» και είναι λογικό. Πόσες ώρες να έχει αυτή η μέρα και πόσες ώρες να αφιερώσει στην περιποίηση; Γι’ αυτό, όσο ακόμα είναι στο μπάνιο, βάζει λάδι σε μορφή τζελ σε όλο το σώμα, σκουπίζεται και είναι έτοιμη να ντυθεί αμέσως και χωρίς να νιώθει αυτή τη λιπαρότητα της κρέμας στο δέρμα της (πράγμα που δεν αντέχει).


https://www.instagram.com/p/BgiPfjUnNXu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#5 Μαγνητικές βλεφαρίδες
Όταν πρέπει να ετοιμαστεί πολύ γρήγορα και δεν έχει χρόνο να κάνει κανονικό μακιγιάζ, απλά φοράει μία μικρή τούφα μαγνητικών βλεφαρίδων στη γωνία του κάθε ματιού, λίγο eyeliner και είναι έτοιμη. Εμείς, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν είμασταν ιδιαίτερες φαν των μαγνητικών βλεφαρίδων αλλά… έχοντας μάθει αυτό το μυστικό σίγουρα θα τις δοκιμάσουμε!

Διάβασε ακόμα:

Κάνε αυτά τα 5 «μαγικά» και πανεύκολα τρικ και θα δεις τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα σου

Διάβασε ποια ποτά κάνουν περισσότερο κακό στην επιδερμίδα σου και ποια λιγότερο

Πόσο συχνά κάνεις μάσκες προσώπου; Μήπως το παρακάνεις;