Στο Armonia Wellness βρήκα επιτέλους τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα μου…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Στο Armonia Wellness βρήκα επιτέλους τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα μου…

..και αλήθεια σου λέω, έψαχνα καιρό!

Υπάρχουν μερικές ημέρες που το δέρμα μου είναι «καλά» (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Το νιώθω καλά, φαίνεται καλά και όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά. Υπάρχουν όμως και φορές που κάτι του λείπει και όταν λέω «φορές» δεν εννοώ κάποιες μέρες αλλά μήνες ολόκληρους. Το φθινόπωρο είναι συνήθως μία από αυτές τις… «φορές». Το δέρμα μου μοιάζει θαμπό, πιο ξηρό από ότι συνήθως, δεν λάμπει και δεν φαίνεται υγιές όσο και αν προσπαθώ. Η ρουτίνα της περιποίησής μου είναι συγκεκριμένη και είμαι απίστευτα επιμελής. Κάνω ντεμακιγιάζ, καθαρισμό, μάσκες, βάζω ενυδατικά προϊόντα και δεν πάω πουθενά χωρίς αντηλιακό. Δεν ξέρω τι φταίει και το δέρμα μου δεν συνεργάζεται το φθινόπωρο και φέτος είπα enough is enough! Απευθύνθηκα λοιπόν σε εκείνους που όχι μόνο ξέρουν τι χρειάζομαι αλλά μπορούν και να μου το προσφέρουν… στο Armonia Wellness!

1

Κρυμμένο σε μία γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, το Armonia Wellness είναι ένας μικρός παράδεισος ομορφιάς! Πλαισιωμένο από πτυχιούχους ΤΕΙ, παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και εξειδικευμένα πρωτόκολλα αντιγήρανσης! Ο υπέροχα zen χώρος του είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ( Ραδιοσυχνότητες RF, Shockwave Therapy, Laser, Microneedling) και στο μενού των υπηρεσιών του διατίθενται τα πάντα από εναλλακτικά μασάζ (Thai, Pregnancy, Aromatherapy, Astro Massage βασισμένο στην ημερομηνία γέννησης) μέχρι πρωτόκολλα για αθλητές και εξειδικευμένες τεχνικές Manual Therapy για ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα. Εγώ βέβαια πήγα για άλλο λόγο… Για να βρω τι χρειάζεται το δέρμα μου και η beauty expert που με ανέλαβε σαν άλλος beauty ντετέκτιβ τα ανακάλυψε όλα!

5

Το πρώτο βήμα ήταν να κοιτάξει το δέρμα μου κάτω από τον μεγεθυντικό φακό (και το εκτυφλωτικό φως) του διαγνωστικού εργαλείου που θα μαρτυρούσε όλη την αλήθεια. Ναι, χρειαζόμουν ενυδάτωση και έτσι η expert αποφάσισε πως πρέπει να ξεκινήσουμε με μία θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, να συνεχίσουμε με περιποίηση ματιών και να ολοκληρώσουμε με ραδιοσυχνότητες RF για ενεργοποίηση κολλαγόνου και αντιγήρανση. Ποιο ήταν το μυστικό συστατικό; Το Υαλουρονικό οξύ!

7

Πρώτα έγινε ο καθαρισμός και έπειτα η ειδικός μου έκανε απολέπιση με ενζυμικό peeling. Αυτό απομάκρυνε τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας μου έτσι ώστε να μπορέσουν να εισχωρήσουν τα υπόλοιπα συστατικά! Ναι, όλα αυτά έγιναν με μασάζ και ναι, παραλίγο να κοιμηθώ στα μαγικά χέρια της…

9

Στη συνέχεια, έγινε η εφαρμογή του ορού υαλουρονικού οξέως που εισχωρεί σε βάθος και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα. Η δροσιά του ήταν απίθανη και, σε συνδυασμό με το μασάζ (πόσο τυχερή μπορεί να είμαι!) η διαφορά ήταν αισθητή πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εφαρμογή.

10

Το καλύτερο ωστόσο ήρθε αμέσως μετά και μιλώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για ακόμα περισσότερο μασάζ προσώπου και ματιών το οποίο έγινε με κρέμα και Spray με υαλουρονικό οξυ που ενυδατώνει και εισχωρεί σε βάθος. Όχι οποιοδήποτε μασάζ όμως… Η ομάδα του Armonia έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρωτόκολλο μασάζ για ενεργοποίηση της λέμφου και τόνωση των ιστών με στοιχεία Rejuvance! Μην αναρωτιέσαι, σχεδόν κοιμήθηκα αλλά δεν τελειώσαμε εκεί!

11

Μετά από όλη αυτή τη χαλάρωση είχε έρθει η ώρα για την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων ώστε να ενεργοποιηθεί το κολλαγόνο και να καταπολεμήσουμε το γήρας που έρχεται με βήματα γοργά κατά πάνω μου! Η αίσθηση του μηχανήματος ήταν ζεστή και ευχάριστη, σαν μια μικρή αγκαλιά για την επιδερμίδα μου που είχε δροσιστεί από την περιποίηση με το Υαλουρονικό οξύ.

12

Όταν πια το μηχάνημα έκλεισε, η ειδικός εφάρμοσε σε όλο μου το πρόσωπο μάσκα με gel υαλουρονικού οξέος αλλά και μάσκα στις βλεφαρίδες μου για τόνωση και extra περιποίηση (τις ταλαιπωρώ και αυτές με το μακιγιάζ).

18

Η περιποίηση ολοκληρώθηκε με την εφαρμογή προϊόντων υαλουρονικού οξέως σε πρόσωπο, μάτια ΚΑΙ χείλη και ένιωθα πραγματικά πως είμαι στον παράδεισο γιατί όλο αυτό συνοδεύτηκε από αυχενικό μασάζ ΚΑΙ μασάζ στα χέρια! Το να πω πως ένιωσα σαν βασίλισσα είναι λίγο… Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μία αναζωογονητική θεραπεία Microneedling για τόνωση, λάμψη και αντιγήρανση και φυσικά έπεται συνέχεια!

13

Αν θέλεις και εσύ να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες που πραγματικά θα σε μεταφέρουν στον παράδεισο δεν έχεις παρά να μπεις στο επίσημο website www.armoniawellness.gr και να κλείσεις το δικό σου, prive ραντεβού ή να κάνεις ένα Like στη σελίδα του Armonia Wellness στο facebook ή να το ακολουθήσεις στο Instagram και να είσαι πάντα updated για όλα τους τα νέα. Μείνε συντονισμένη όμως γιατί έχουμε ακόμα να πούμε πολλά….

Διάβασε ακόμα:

Η Meghan ακολούθησε τα βήματα της Evan Rachel Wood και της Emma Stone

H JLo έκανε το πιο fun χτένισμα και έμοιαζε με κοριτσάκι!

Ποια αλλαγή του GNTM σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε εδώ!