Σταμάτα ό,τι κάνεις! Το καλύτερο λάδι περιποίησης του κόσμου μόλις έγινε ακόμα πιο πλούσιο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σταμάτα ό,τι κάνεις! Το καλύτερο λάδι περιποίησης του κόσμου μόλις έγινε ακόμα πιο πλούσιο!

Γνώρισε το νέο Nuxe Huile Prodigieuse Riche και ετοιμάσου για την πιο πολυτελή περιποίηση που είχες ποτέ!

Το Huile Prodigieuse® είναι το legendary προϊόν που εδώ και χρόνια μας χαρίζει την πιο αισθησιακή εμπειρία περιποίησης. Το ξηρό λάδι με το απίθανο άρωμα έγινε best seller από την ημέρα που κυκλοφόρησε και έκτοτε, βρίσκεται σχεδόν σε κάθε νεσεσέρ. Το άρωμά του μάλιστα είναι τόσο μεθυστικό που… η Nuxe αποφάσισε να το μετατρέψει και σε μεθυστικό eau de toilette. Οι χρήσεις του είναι δεκάδες και πάνω που πιστεύαμε πως έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο λάδι του κόσμου, η Nuxe αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της δημιουργώντας το Huile Prodigieuse® Riche.

HP RICHE

Το Huile Prodigieuse® Riche είναι μία απόλυτα ξεχωριστή εκδοχή του κλασικού Huile Prodigieuse®, ειδικά μελετημένη για να προσφέρει ακόμα και στα πιο ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα μία αισθησιακή εμπειρία ενυδάτωσης. Με το πρώτο ψέκασμα το δέρμα θρέφεται σε βάθος, αναπλάθεται και αποκτά την πιο μεταξένια υφή. Πώς το καταφέρνει;

53a573fc7ed648b69b6d0f98177791bf

Είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, διαθέτει φυσική σύνθεση (98,1% συστατικά φυσικής προέλευσης) που περιέχει ενισχυμένη αναλογία από Πολύτιμα Φυτικά Έλαια, τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης θρέψης. Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένες για να καταλάβεις το level της πολυτέλειας…

BLOG UK VISUEL2 Huile Prodigieuse Riche 2018 02

Το Huile Prodigieuse® Riche περιέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυτικών ελαίων, και δεν αναφερόμαστε σε ένα και δύο, αλλά σε 7 πολύτιμα έλαια, πλούσια σε λιπαρά οξέα, ικανά να αφομοιωθούν από το δέρμα και τα μαλλιά. Μάλιστα, ένα από αυτά, το έλαιο macadamia (γνωστό για τις πολύτιμες ιδιότητές του), βρίσκεται σε 30% συγκέντρωση μέσα στον πολύτιμο χυμό του. Ποια είναι όμως αυτά τα μαγικά έλαια;

14 Amazing Health Benefits Of Macadamia Nuts

1# Ελαιο Macadamia. Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με εκείνη του σμήγματος του δέρματος. Είναι θρεπτικό, ενυδατικό και καταπραϋντικό και ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

57142905 m

2# Έλαιο Tsubaki. Προέρχεται από το λουλούδι Tsubaki (ιαπωνική καμέλια) και αποτελεί το βασικό μυστικό ομορφιάς μιας γκέισας. Διακρίνεται για τις θρεπτικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του.

Moroccan Argan Oil

3# Έλαιο Argan. Περιέχει Ω6 και βιταμίνη Ε. Είναι πλούσιο σε στερόλες που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό της αναδόμησης, ιδιαίτερα για τα μαλλιά.

almond main image

4# Έλαιο Αμυγδάλου. Πλούσιο σε Ω9, είναι ιδανικό για να μαλακώνει το δέρμα. Επουλώνει τις ραγάδες και αναδομεί τις σπασμένες άκρες των μαλλιών.

tsubaki2

5# Έλαιο Camellia. Μια πολύ πλούσια πηγή Ω9, που θρέφει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και τα μαλλιά.

Borage starflower Rohtopurasruoho 01

6# Έλαιο Borage. Έχει ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση σε Ω6 και ενισχύει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος.

thumb brown bowl of hazelnuts

#7 Έλαιο Φουντουκιού. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή Ω9 και βιταμίνης Ε και έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες.

BLOG UK VISUEL3 Huile Prodigieuse Riche 2018 02

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πως μία τόσο πλούσια, γεμάτη έλαια, σύνθεση καταφέρνει να είναι ανάλαφρη και απαλή, χωρίς να αφήνει πίσω του ένα λιπαρό φιλμ. Η τεχνολογία πίσω από την υφή του πολυτελούς Huile Prodigieuse® αποτελεί ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό στο χώρο της κοσμετολογίας! Κράτα μόνο το ότι, οι ειδικοί ερευνητές της Nuxe, μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών, κατέληξαν στο ιδανικό «κοκτέιλ ελαίων» και τη δημιουργία της πολυτελούς φόρμουλα που φτάνει στα χέρια σου!

1501662834 PRODIGIEUX HPR 100ML FLACON EXEV

Το Huile Prodigieuse® Riche είναι λοιπόν μία πιο πολυτελής, πιο εξελιγμένη, πιο δραστική εκδοχή του αγαπημένου μας λαδιού. Κάποια πράγματα όμως παρέμειναν ίδια… Ακόμη και στην πλούσια εκδοχή του, το Huile Prodigieuse® έχει την ίδια ξεχωριστή, άμεσα αναγνωρίσιμη μυρωδιά που μας ταξιδεύει. Οι επιστήμονες της Nuxe κατάφεραν να διατηρήσουν το άρωμα αναλλοίωτο, παρόλο που η φόρμουλα ενισχύθηκε και έτσι το δέρμα σου παίρνει την ενισχυμένη, riche περιποίηση, γίνεται βελούδινο και τυλίγεται στην μεθυστική μυρωδιά που λατρεύεις. Τα μαλλιά αποκτούν μεταξένια υφή και λάμψη και με κάθε σου κίνηση, το άρωμά σου πλημμυρίζει το χώρο. Πώς θα το χρησιμοποιήσεις όμως; Είναι απλό και έχουμε όλα τα tips!

FACE

Στο πρόσωπο
Ανάμειξε λίγες σταγόνες του Huile Prodigieuse® Riche με την κρέμα ημέρας ή νύχτας για εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας του προσώπου. Μπορείς μάλιστα να βάλεις μερικές σταγόνες και στα ζυγωματικά σου για deluxe, αιθέρια λάμψη.

BODY

Στο σώμα
Μετά το μπάνιο σου, ενώ το δέρμα είναι ακόμη υγρό, εφάρμοσε το Huile Prodigieuse® Riche σε όλο το σώμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ. Μην ξεχάσεις να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στις πολύ ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Επίσης, μπορείς να το αναμείξεις με το αγαπημένο σου απολεπιστικό σώματος ή απλά να βάλεις λίγη ποσότητα σε μία χούφτα ζάχαρη και έτσι να κάνεις την πιο πολυτελή και θρεπτική απολέπιση σε όλο το σώμα.

HAIR

Στα μαλλιά
Αν έχεις πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χρησιμοποίησέ το σαν μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο. Εναλλακτικά, εφάρμοσέ το στα μήκη και τις άκρες (σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά) και απόλαυσε το μεταξένιο αποτέλεσμα και την εκτυφλωτική λάμψη!

Το Huile Prodigieuse® Riche βρίσκεται ήδη στα φαρμακεία από τη Nuxe και σε περιμένει να ανάγεις την καθημερινή σου περιποίηση, σε ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και ενυδάτωσης. Ακόμα να το αποκτήσεις;