The Xmas Gift Guide για τις φίλες, την αδερφή ή και τη μαμά σου

The Xmas Gift Guide για τις φίλες, την αδερφή ή και τη μαμά σου

Διάλεξε τα πιο πρωτότυπα γυναικεία δώρα τόσο απλά.

Ψάξαμε και ετοιμάσαμε την απόλυτη γιορτινή λίστα δώρων με τις πιο συγκλονιστικές προτάσεις σε μακιγιάζ και περιποίηση από τα αποκλειστικά brands της Sephora!

Μέχρι 20 ευρώ

midnight cracker
  1. Sephora Collection Midnight Surprise Cracker

Η έκπληξη που κρύβει αυτό το χριστουγεννιάτικο cracker θα κάνει χαρούμενη κάθε makeup addict! Ο λόγος; Η best selling μάσκαρα Outrageous Extension σε μαύρο χρώμα, που μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες, και το μίνι μαύρο μολύβι για τα μάτια – το τέλειο σετ για βλέμμα που κόβει την ανάσα στο ρεβεγιόν!

(14,36€)

skin cracker

2.Erborian 1,2,3… Perfect Skin Cracker

Τρία βασικά Korean beauty προϊόντα για τέλεια επιδερμίδα θα βρουν τη θέση τους στο νεσεσέρ της skincare addict φίλης σου και θα μείνουν εκεί μέχρι τελικής πτώσεως! Το cracker περιλαμβάνει: την CC Crème της Erborian, που διορθώνει μέσα σε δευτερόλεπτα το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιομορφία και λάμψη, την BB Crème Au Ginseng 5 σε 1, μια κρέμα πολλαπλών χρήσεων που ενυδατώνει και τρέφει την επιδερμίδα, μειώνει ορατά τις ατέλειες και την αγκαλιάζει με ένα διάφανο πέπλο χρώματος και την Glow Crème με εκχύλισμα γλυκόριζας, που ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα καθώς τα μικρομόρια μαργαριταριών που περιέχει διαχέουν ομοιόμορφα το φως πάνω της, χαρίζοντας έτσι υπέροχη λάμψη. (15,96€)

kat von kracker

3. Kat Von D Signature Eye & Lip Duo Cracker

Μπορεί να ξεφεύγει ελάχιστα από τα 20 ευρώ, όμως αυτό το γιορτινό Cracker τα έχει όλα: και δύο best selling προϊόντα της Kat Von D, πραγματικούς θησαυρούς για το νεσεσέρ μας, και budget friendly τιμή! Φιλοξενεί το Tattoo Liner σε κανονικό μέγεθος, το νούμερο 1 eyeliner σε πωλήσεις στα Sephora της Ευρώπης, και το Studded Kiss Crème Lipstick σε μίνι μέγεθος, στην αγαπημένη απόχρωση της Kat, το Double Dare. (16,40€)

frank kracker

4. Frank Body Book of Dirty Tricks

Η Frank Body ξέρει καλά τα tricks που θα αναδείξουν τον πιο sexy εαυτό μας και δύο από αυτά θα τα βρείτε σε αυτό το gift set που μάς κλείνει το μάτι. Περιλαμβάνει το θρυλικό, πλέον, scrub σώματος Original Coffee Scrub με κόκκους αληθινού, φρεσκοαλεσμένου καφέ και το Coconut Coffee Scrub επίσης με κόκκους καφέ και έλαιο καρύδας, που αγκαλιάζει το σώμα με μια εθιστική ευωδιά. Τίποτα λιγότερο για απόλυτα βελούδινο, sexy σώμα. (16,95€)

owl

5. Sephora Owl Night Light

Αυτό το χαριτωμένο, απαλό φωτάκι θα φέρνει μια δόση μαγείας στις νύχτες σας αλλά και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μια που, και φέτος, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ. Εμείς απλά ευχόμαστε να μπει σε όσα περισσότερα σπίτια γίνεται! (10€)

Για skincare addicts

erborian
  1. Erborian My Perfect Skin Secrets

Δεν υπάρχει skincare addict που να μην εκτιμά ένα δώρο με την υπογραφή του διάσημου Korean beauty brand Erborian. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει τα βασικά για τέλεια επιδερμίδα: το Black Scrub, μια μάσκα καθαρισμού και απολέπισης τριπλής δράσης με σκόνη άνθρακα, που καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, δίνει ματ αποτέλεσμα και αποκαλύπτει τη λάμψη της, την CC Crème Dore ,μια εξαιρετικά φίνα CC Crème, εμπλουτισμένη με Centella Asiatica, που δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, την προστατεύει, την ενυδατώνει και διώχνει τη θαμπάδα και την BB Shot Mask, η οποία, χάρη στην υπερσυμπυκνωμένη σύνθεσή της με δραστικά συστατικά, μεταμορφώνει το κουρασμένο πρόσωπο μέσα σε δευτερόλεπτα. (40,95€)

jungle spell

2. Jart+ Cicapair Xmas Set Jungle Spell Book

Ότι ο Dr.Jart+ κάνει μαγικά στην επιδερμίδα μας, είναι κάτι που συμφωνούν οι beauty addicts σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις γιορτές, βάζει σε μια υπέροχη, χριστουγεννιάτικη κασετίνα (που μοιάζει με βιβλίο Μαγείας) δύο προϊόντα της σειράς Cicapair σε travel size: το Tiger Grass Color Correcting Treatment, μια θεραπεία διόρθωσης του χρωματικού τόνου με SPF30, η οποία έχει πράσινο χρώμα μέσα στο βαζάκι αλλά μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα προσαρμόζεται στον τόνο της, σβήνει τις κοκκινίλες και τις ατέλειες, δίνει ομοιομορφία ενώ δρα και θεραπευτικά, και το Tiger Grass Re.Pair Serum, μια συμπυκνωμένη φόρμουλα με Centella Asiatica (γνωστή και ως Tiger Grass), που προσφέρει εντατική φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. (40,95€)

once upon

3. Sephora Collection Once Upon a Night – The Fascinating Body Set

Αυτό το μαγικό σετ περιλαμβάνει τρία βασικά προϊόντα για απαλή, ευωδιαστή επιδερμίδα: το κρεμώδες αφρόλουτρο, την ενυδατική κρέμα σώματος και το body mist, όλα με την φρέσκια, comforting ευωδιά Pillow Battle από την ανανεωμένη σειρά σώματος Sephora Collection που λανσαρίστηκε πριν λίγους μήνες. Έχει και έκπληξη: μια χαριτωμένη θερμοφόρα πολλών χρήσεων, με τη μορφή της χαριτωμένης κουκουβάγιας των Sephora Χριστουγέννων! (18,16€)

belif

4. Belif The Magical Land of Moisture Set

Η βαθιά ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μια νεανική, φωτεινή επιδερμίδα – και αυτός είναι απαράβατος κανόνας για όλες μας! Στη μαγική χώρα της ενυδάτωσης, η Belif έχει τον πρώτο λόγο και υπογράφει αυτό το σετ με τρία απαραίτητα προϊόντα για το πρόσωπό μας: την The True Cream- Moisturizing Bomb, μια πραγματική «βόμβα» ενυδάτωσης για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, την Moisturizing Eye Bomb μια δροσερή κρέμα ματιών που προστατεύει τη νεανικότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και το Hungarian Water Essence, ένας ελαφρύς ορός που έχει στην καρδιά του ένα κοκτέιλ φαρμακευτικών βοτάνων (δενδρολίβανο, λεβάντα κλπ) τα οποία χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα. (35,95€)

ritual

5. The Ritual of Ayurveda – Harmonizing Gift Set

Ένα σετ περιποίησης σώματος που μεταμορφώνει το μπάνιο σε ένα μικρό spa και στοχεύει να αποκαταστήσει την εσωτερική αρμονία και γαλήνη, βασισμένο στις πανάρχαιες πρακτικές της Αγιουρβέδα. Περιλαμβάνει αφρόλουτρο, προϊόν απολέπισης, κρέμα σώματος και αρωματικά sticks, βασισμένα στο συνδυασμό Ινδικού τριαντάφυλλου, που με την ντελικάτη ευωδιά του ξυπνάει θετικά συναισθήματα, και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά στην Αγιουρβέδα γιατί αποκαθιστά την ενυδατική ισορροπία της επιδερμίδας. (39,95€)

Για makeup addicts

fenty
  1. Fenty Beauty by Rihanna Snow Daze Frosted Metal Lipstick-Trio Lipsticks

Η Rihanna κάνει το frost εφέ στα χείλη το πιο hot look της σεζόν! Αυτό το σετ περιλαμβάνει τις ζεστές αποχρώσεις Cuffing Season, What’s Your Numb’a και So Chilli με τέλεια κρεμώδη σύνθεση που ντύνει τα χείλη με υπέροχο χρώμα ενώ οι εξαιρετικά φίνες ιριδίζουσες χρωστικές τους υπογράφουν ένα «παγωμένο» τελείωμα που μαγνητίζει τα βλέμματα. (38,95€)

brow

2. Benefit Magical Brow Stars!

Είναι το απόλυτο σετ για τέλεια φρύδια, στην τέλεια τιμή. Περιέχει 5 best selling προϊόντα φρυδιών σε κανονικό μέγεθος, 1 επαγγελματικό εργαλείο, tips&tricks για άψογα φρύδια και, φυσικά, έχει την υπογραφή της Benefit! Μέσα σε αυτό το φανταστικό κουτάκι θα βρείτε την Foolproof πούδρα για τα φρύδια, το Goof Proof μολύβι φρυδιών, το κρεμώδες τζελ με χρώμα Ka-BROW!, το Gimme Brow+, το μολύβι Precisely, My Brow και ένα λοξό βουρτσάκι φρυδιών & spoolie. Διατίθεται στις αποχρώσεις 03 και 05. (67,95€)

night palette

3. Sephora Once Upon a Night Palette

Αν υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει γίνει θρύλος από τότε που ήρθε η Sephora στην Ελλάδα, αυτό είναι δίχως αμφιβολία η limited edition παλέτα μακιγιάζ με τις αμέτρητες αποχρώσεις! Φέτος, έρχεται με 130 αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη, την επιδερμίδα και τα φρύδια και συγεκριμένα: 78 σκιές, 24 lip gloss, 6 ρουζ, 6 highlighters, 6 μπρόνζερς, 4 σκιές για τα φρύδια και 12 eyeliners, μέσα σε μια κομψή, navy blue συσκευασία σε σχήμα κουκουβάγιας – και η τιμή της, όπως πάντα, απίστευτη! (39,95€)

christmas tree

4. Too Faced Under The Christmas Tree

Ένα σετ με 3 παλέτες μακιγιάζ που κάνει πραγματικότητα τα πιο χρωματιστά σας όνειρα! Κάθε παλέτα «κολλάει» πάνω στην άλλη με μαγνήτη και όλες μαζί δημιουργούν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο Too Faced εκπλήξεις: μετρήσαμε 18 σκιές για μακιγιάζ ματιών, 3 προϊόντα για το πρόσωπο (bronzer, ρουζ και highlighter) και την best selling Better Than Sex Mascara σε travel size! (49,95€)

nars

5. NARS Orgasm Infatuation Palette

Δύο λέξεις αρκούν για να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης στην makeup addict: NARS και Orgasm! Αυτή εδώ η συλλεκτική παλέτα έχει κάποια από τα cult προϊόντα της NARS που ποθούμε για το νεσεσέρ μας, δηλαδή το Laguna Bronzer και το Orgasm Blush, αλλά και το νέο Orgasm Highlighter. Με άλλα λόγια, τρία must προϊόντα μακιγιάζ για υπέροχη, φωτεινή επιδερμίδα, όλα μαζεμένα σε μία συσκευασία με την χαρακτηριστική αισθητική του Francois Nars! (40,95€)

lip stain

6. Sephora Collection Cream Lip Stain Collection

Για τη φίλη σας που δεν έχει ποτέ αρκετά κραγιόν, βρήκατε το ιδανικό δώρο: αυτό το σετ αποτελείται από 6 κρεμώδη, υγρά κραγιόν Cream Lip Stain με ματ τελείωμα, σε αποχρώσεις που παίζουν από το διαχρονικό μπεζ στο δαμασκηνί και το φλογερό κόκκινο, όλες επιλεγμένες τόσο για τα εντυπωσιακά looks των γιορτών όσο και για το καθημερινό μακιγιάζ. Η απολαυστική, βελούδινη υφή τους απλώνεται τέλεια στα χείλη, μεταμορφώνεται σε ματ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και, κυρίως, τα διατηρεί απαλά και ελαστικά χάρη στο έλαιο αβοκάντο που περιέχει (29,95€).

Σάς ενδιαφέρει: Αν οι μόνες ώρες που προλαβαίνετε να κάνετε shopping είναι οι... μεταμεσονύχτιες, δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.sephora.gr και να κάνετε τις αγορές σας online! Αν πάλι εκμεταλλεύεστε κάθε μικρό κενό μέσα στη μέρα σας σερφάροντας από το κινητό σας, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το ολοκαίνουριο application της Sephora, να ενημερωθείτε για τις νέες αφίξεις, τις προσφορές και τα best selling προϊόντα και, φυσικά, να κάνετε shopping με τον πιο εύκολο τρόπο!