Pure DKNY: Η έκφραση της χαράς

Pure DKNY: Η έκφραση της χαράς

Μια ψυχική διάθεση, ένας τρόπος ζωής, μια φιλοσοφία υπευθυνότητας.

Σε έναν κόσμο που κινείται κάθε μέρα όλο και πιο γρήγορα, αναζητάμε μια αίσθηση εσωτερικής ειρήνης. Μια στιγμή που θα δραπετεύσουμε και θα βρούμε καταφύγιο από τις καθημερινές μας ανησυχίες, μια στιγμή που θα μπορέσουμε να αφιερώσουμε στα πράγματα που έχουμε στην καρδιά μας, μια στιγμή αγάπης, χαράς και ανακούφισης.

Το pureDKNY εκφράζει αυτή τη στιγμή. Υιοθετεί μια αγάπη για ό,τι είναι αγνό και τίμιο στον κόσμο και φέρνει ένα χάδι από τον άνθρωπό μας, ένα παιδικό χαμόγελο ή τη ζεστασιά του ήλιου πάνω στο δέρμα μας. Φανταστείτε, λοιπόν, μια αρωματική συλλογή που κλείνει μέσα της τέτοια αγάπη και φροντίδα.

Το άρωμα δίνει τον τόνο για όλα όσα ακολουθούν. Αισθησιακό και τρυφερό, το pureDKNY είναι η επιτομή της απλής πολυτέλειας –μια στάλα Βανίλια σε νερό είναι η νότα που το ξεχωρίζει. Το απαλό αυτό άρωμα περιλαμβάνει επίσης μια σύνθετη νότα δροσερών πετάλων (Dew-drop Petal Accord), άνθος του λωτού και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, τα οποία εναρμονίζονται με την ανθισμένη καρδιά του, που αποτελείται από διάφανο γιασεμί, φρέζια και χυμώδη ορχιδέα. Οι τελικές νότες είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά –λευκό κεχριμπάρι, βελούδινο σανδαλόξυλο και μια στάλα βανίλιας σε νερό.

«Το pureDKNY εκφράζει αυτό που είμαι ως άνθρωπος στο βάθος και όλα όσα θέλω να αγγίζω –τους ανθρώπους και τα παιδιά που αγαπώ, και την αίσθηση της αρμονίας με τη φύση. Αυτές τις μικρές στιγμές που σου δίνουν χαρά, απλά και καθαρά.» λέει η Donna Karan.