New obsession! Η σειρά Botanical Cleansers της Jurlique είναι η νέα μας εμμονή

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
New obsession! Η σειρά Botanical Cleansers της Jurlique είναι η νέα μας εμμονή

Τα νέα προϊόντα καθαρισμού προσώπου με βοτανικά εκχυλίσματα για καθαρή, λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Ατμοσφαιρική ρύπανση, αδιάβροχο μακιγιάζ, υπολείμματα αντηλιακού, νεκρά κύτταρα και σκόνη είναι λίγα μόνο από όσα «μεταφέρει» η επιδερμίδα μας επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, τα οποία δεν αρκεί λίγο νερό για να τα απομακρύνουμε από το πρόσωπό μας. Για αυτόν τον λόγο η Juerlique έχει εξελίξει τα προϊόντα καθαρισμού της ώστε να βοηθήσει την επιδερμίδα μας να αντιμετωπίσει όλες τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Εμπλουτισμένα με ένα μοναδικό μίγμα βοτάνων που περιλαμβάνει συμήδα, καλέντουλα, σπιλανθές, δενδρολίβανο, μυριόφυλλο, βάλσαμο λεμονιού και γλυκόριζα, τα νέα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο αφαιρούν, με τη δύναμη των βοτανικών εκχυλισμάτων, τους ρύπους που προκαλούν θαμπή και κουρασμένη όψη.

nco goop web.1531978452

Τα φυτικά συστατικά έχουν επιλεχθεί από το βιολογικό αγρόκτημα της Jurlique και έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στον απαλό καθαρισμό και προστατεύουν την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Τα ισχυρά εκχυλίσματα του Γαλλικού τριαντάφυλλου προσφέρουν ενυδάτωση, η μέντα χαρίζει αναζωογόνηση, η ρίζα αλθαίας εξομαλύνει την επιδερμίδα και η μαύρη αφροξυλιά, την αφήνει απαλή. Όλα μαζί, δημιουργούν μια άψογη βάση προκειμένου να ακολουθήσει η υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης. Τα νέα προϊόντα καθαρισμού με βοτανικά εκχυλίσματα θα αφήσουν το δέρμα σας καθαρό και αναζωογονημένο και θα το προετοιμάσουν για το υπόλοιπο τελετουργικό ομορφιάς. Διατίθενται σε μια σειρά από πολυτελείς υφές: πλούσιος αφρός, μεταξένιο λάδι, ενυδατική λοσιόν και ελαφρύ gel. Διότι όπως γνωρίζουμε καλά, η επιδερμίδα κάθε γυναίκας έχει διαφορετικές ανάγκες.

80g radiant skin foaming cleanser 608x680 1.1531972757

Radiant Skin Foaming Cleanser
Απαλό καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί εύκολα τους ρύπους και το μακιγιάζ. Περιέχει εκχύλισμα Γαλλικού τριαντάφυλλου το οποίο χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση και βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας. Τα φυσικά αντιοξειδωτικά του βοηθούν στην προστασία του δέρματος, ενώ ο πλούσιος αφρός του περιέχει εξαιρετικά απολεπιστικά ορυκτά που λειαίνουν την επιδερμίδα για να αποκαλύψουν τη λάμψη της.

200ml nourishing cleansing oil 608x680.1531978431

Nourishing Cleansing Oil
Ελαφρύ και μεταξένιο καθαριστικό λάδι που μετατρέπεται σε πλούσιο γαλάκτωμα για να απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τους ρύπους. Τα φυτικά έλαια που περιέχει, ανάμεσά τους και τα εκχυλίσματα μαύρης αφροξυλιάς, θρέφουν και εξομαλύνουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν όψη πιο λεία, πιο φωτεινή και νεανική.

200ml replenishing cleansing lotion 608x680 1 1.1531872259

Replenishing Cleansing Lotion
Πλούσια και απαλή λοσιόν καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μακράς διάρκειας και την ατμοσφαιρική ρύπανση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Τα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει, όπως το εκχύλισμα ρίζας αλθαίας, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και λαμπερή.

200ml revitalising cleansing gel 608x680.1531807524

Revitalising Cleansing Gel
Ελαφρύ gel καθαρισμού προσώπου με πλούσιο αφρό. Απομακρύνει τη ρύπανση, τη λιπαρότητα και καταπολεμά τις ατέλειες της επιδερμίδας, αφήνοντας ένα υπέροχο αίσθημα φρεσκάδας. Είναι ιδανικό για να αφαιρέσετε ακόμη και το μακιγιάζ μακράς διάρκειας, ενώ τα αναζωογονητικά βοτανικά συστατικά του, όπως τα εκχυλίσματα φύλλου μέντας, συμβάλλουν στον καθαρισμό, στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και στην αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας.