Το ελιξίριο της νεότητας κρύβεται στους αμπελώνες της Σαντορίνης!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το ελιξίριο της νεότητας κρύβεται στους αμπελώνες της Σαντορίνης!

Και μάθαμε τα πάντα για αυτό!

Η Σαντορίνη είναι το απόλυτο νησί αν θέλεις να ζήσεις ένα κινηματογραφικό ρομάντζο και να απολαύσεις ίσως το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του κόσμου. Η άγρια ομορφιά της, οι μαύρες και κόκκινες παραλίες, τα δαιδαλώδη σοκάκια, η ασύγκριτη θέα και το ηφαίστειο την έχουν κάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όμως… σε αυτό το μυστηριώδες τοπίο κρύβεται ένα ακόμη μυστικό: Το μυστικό της νεότητας. Ανάμεσα στους πιο παλιούς αμπελώνες και μέσα στις πιο αρχαίες ποικιλίες αμπελιών, η APIVITA ανακάλυψε το ελιξίριο της νεότητας αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…


https://www.instagram.com/p/Bnyw72ADoth/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Στην πλούσια ηφαιστειογενή γη της Σαντορίνης, σε έναν από τους πιο παλιούς αμπελώνες στον κόσμο καλλιεργούνται αμπέλια που έχουν «μάθει» να αντιστέκονται στις αντίξοες συνθήκες. Για να προστατευτούν από τις κλιματικές επιθέσεις (άνεμος, ηλιοφάνεια) αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες (αμμώδες, ηφαιστειακό έδαφος), αυτά τα αμπέλια παράγουν εντατικά και σε μεγάλη ποσότητα, πολυφαινόλες. Όπως ξέρεις, οι πολυφαινόλες είναι πανίσχυρα αντιοξειδωτικά και προστατευτικά μόρια που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» προστασίας ενάντια στο γήρας. Βασισμένη λοιπόν σε αυτές τις πολυφαινόλες και με τη βοήθεια της Επιγενετικής, η APIVITA ανέπτυξε ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα και το έκλεισε μέσα στη σειρά Wine Elixir! Τι είναι όμως η Επιγενετική;


https://www.instagram.com/p/Bn0ey4igTIy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη μελέτη των γονιδίων του δέρματος! Μέσω της Επιγενετικής, αποδεικνύεται πως η γήρανση δεν ορίζεται μόνο από το DNA μας αλλά και από τον τρόπο που ζούμε! Οι επιλογές μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόσο γρήγορα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης και αυτό ακριβώς αποδεικνύει η Επιγενετική. Συγκεκριμένα, η Επιγενετική απέδειξε πως, πολλά συστατικά που περιέχουν τα καλλυντικά μας (οι επιλογές μας), μπορούν να διεγείρουν επιγενετικούς μηχανισμούς λειτουργώντας σαν… διακόπτες! Πιο απλά, τα συστατικά αυτά μπορούν να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες του δέρματος που αντιστέκονται στο γήρας και επάνω σε αυτή τη λειτουργία των «διακοπτών» βασίστηκε ολόκληρη η μελέτη της σειράς Wine Elixir.


https://www.instagram.com/p/Bnnm0gWAxbs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας οι οποίες σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ξυπνώντας έτσι την εσωτερική δύναμη νεότητας της επιδερμίδας. Όλη αυτή η τεχνολογία κλείστηκε στις βαθυκόκκινες συσκευασίες της σειράς και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται όμως; Η σειρά Wine Elixir είναι αυτό που χρειάζονται οι επιδερμίδες με ρυτίδες και χαλάρωση, οι επιδερμίδες δηλαδή που είναι πιο επιρρεπείς στο γήρας και απαιτούν όλους τους… «διακόπτες» της νεότητας στο On!


https://www.instagram.com/p/BnidOmMAFMs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η σειρά περιλαμβάνει 6 μαγικά προϊόντα: Έναν ορό εντατικής φροντίδας, μία κρέμα ημέρας με ελαφριά μεταξένια υφή και μία με πλούσια βελούδινη υφή, μία κρέμα νύχτας, κρέμα για τα μάτια και τα χείλη χωρίς άρωμα και λάδι προσώπου. Εμείς, ξεχωρίσαμε δύο προϊόντα με πρώτο τον ορό της σειράς που έχει γίνει καθημερινή μας εμμονή!


https://www.instagram.com/p/BpBxfqAlIj6/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Άμεσα, τονώνει την επιδερμίδα και τις αισθήσεις χάρη στα 4 αιθέρια έλαια που περιέχει (νερολί, φασκόμηλο, τριαντάφυλλο και πατσουλί) και δημιουργεί μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ! Μακροπρόθεσμα, μειώνει τις ρυτίδες ορατά και χαρίζει αποτέλεσμα lift στο περίγραμμα του προσώπου. Το δεύτερο προϊόν που λατρέψαμε ήταν το ενυδατικό λάδι της σειράς που έχει γίνει η καθημερινή μας απόλαυση!


https://www.instagram.com/p/BoTb4SwngV9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μόλις μερικές σταγόνες αρκούν για να τονώσουν την επιδερμίδα και να τη θρέψουν σε βάθος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό στον καθρέφτη και η αίσθηση πολυτελής, μεταξένια και λαχταριστή. Μπορείς μάλιστα να το χρησιμοποιήσεις και στα ζυγωματικά σου πάνω από το μακιγιάζ για λίγη επιπλέον λάμψη και plump αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/BpEbr12H56I/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις δικό σου το ελιξίριο της νεότητας, δεν έχεις παρά να πας στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, στο The APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα) ή στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.