H The Body Shop δημιούργησε μία μάσκα που βοηθά το δέρμα σου αλλά ΚΑΙ τον πλανήτη!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H The Body Shop δημιούργησε μία μάσκα που βοηθά το δέρμα σου αλλά ΚΑΙ τον πλανήτη!

Η νέα Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί σε εσένα και το περιβάλλον!

Οι sheet masks κατέκτησαν ταχύτατα τη βιομηχανία ομορφιάς και κάνουν θραύση. Το Instagram κατακλύζεται από selfies με sheet masks, από τους celebrities και τους λάτρεις των προϊόντων ομορφιάς, καθώς και όσους ταξιδεύουν συχνά, αφού είναι πανεύκολες στη χρήση και προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα που είναι συγκρίσιμα με αυτά μιας επαγγελματικής περιποίησης προσώπου.

3 2019 int DOY social org 1080x1080 FRAME 4

Mε στόχο να βοηθήσει τον πλανήτη, η The Body Shop παρουσιάζει την πρώτη της sheet mask, που είναι πλήρως βιοδιασπώμενη* εφόσον αποσυντίθεται πλήρως σε κομπόστ. Η υφασμάτινη αυτή μάσκα προσφέρει επιδερμίδα πιο φρέσκια, πιο ελαστική και με πιο υγιή όψη μέσα σε 15 μόλις λεπτά! Επομένως, είναι ιδανική για όλους όσους είναι πολυάσχολοι, αφού μας επιτρέπει να συνεχίσουμε παράλληλα να κάνουμε όλα όσα μας ευχαριστούν και να απολαμβάνουμε τη ζωή χωρίς να μας απασχολεί η ηλικία μας. Η νέα αυτή προσθήκη στην εμβληματική σειρά περιποίησης προσώπου Drops of Youth™, η οποία αποτελεί παγκόσμιο best seller, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και είναι 100% vegan.

DOY group

Με οδηγό την οικολογική συνείδηση η The Body Shop δημιούργησε μία sheet mask από ίνες κυτταρίνης που προέρχονται από χαρτοπολτό ξύλου, το οποίο αποτελεί μία ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Η υφασμάτινη αυτή μάσκα επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και είναι εμποτισμένη με μια πλούσια ενυδατική σύνθεση. Επιπλέον, προσφέρει μοναδική άνεση κατά τη χρήση, αφού εφαρμόζει στην επιδερμίδα άψογα, σε κάθε σχήμα προσώπου! Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν περιποίησης προσώπου με συστατικά φυσικής προέλευσης, που εκτός από την επιδερμίδα φροντίζει και τον πλανήτη.

628478258 CUT OUT 60pc

«Τα φυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ανθρώπου. Το σώμα μας είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρουν και να τα μετατρέπει σε ενέργεια. Η επιδερμίδα μας γνωρίζει τι να κάνει με τα συστατικά φυσικής προέλευσης. Προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα και η χρήση τους εδώ και χιλιετίες αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, το Drops of Youth™ Youth Concentrate έχει ένα σημαντικό ιστορικό επιδόσεων, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα κλινικών μελετών.» λέει χαρακτηριστικά η Jennifer Hirsch, Beauty Botanist της The Body SHop. Μετά τη χρήση, μπορείς να τοποθετήσεις την βιοδιασπώμενη υφασμάτινη μάσκα στον δικό σου κάδο οικιακής κομποστοποίησης για να αποσυντεθεί, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον.

Drops of Youth Youth Concentrate Sheet Mask 1

Με μία μόνο χρήση, η Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask προσφέρει στην επιδερμίδα το 70% των συστατικών ενός Drops of Youth™ Youth Concentrate των 30ml και κοστίζει μόνο 5,50€. Η σύνθεση του εμβληματικού Youth Concentrate είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο babassu, που η The Body Shop προμηθεύεται από την Βραζιλία μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες, καθώς και τρία φυτικά βλαστοκύτταρα: έντελβαϊς από τις απόκρημνες βουνοκορφές των Ιταλικών Άλπεων καθώς και κρίθαμο και θαλάσσιο ελαιόπρινο από την Ακτή της Βρετάνης που βρέχεται από παγωμένα νερά.

Drops of Youth Youth Concentrate Sheet Mask 3

Αυτά τα φυτικά βλαστοκύτταρα είναι γνωστά για τις αναπλαστικές τους ιδιότητες, καθώς ανανεώνονται διαρκώς, γεγονός που καθιστά τα συγκεκριμένα φυτά ανθεκτικά στις εξωτερικές επιθέσεις και τους επιτρέπει να επανορθώνουν άμεσα τις φθορές. Επιπλέον, η διαδικασία εκχύλισης των φυτικών βλαστοκυττάρων με τη χρήση αειφόρων μεθόδων είναι εξαιρετικά βιώσιμη. Με αυτό το σύμπλεγμα, που είναι τόσο πλούσιο σε ενεργά συστατικά, η sheet mask ενισχύει την επιδερμίδα που δείχνει πιο υγιής, απαλή και ελαστική. Αναζήτησέ τη στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα The Body Shop και κάνε καλό στο δέρμα σου και το περιβάλλον!