To dry shampoo δεν είναι μόνο ένα προϊόν περιποίησης αλλά και ένα πολύτιμο εργαλείο styling!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To dry shampoo δεν είναι μόνο ένα προϊόν περιποίησης αλλά και ένα πολύτιμο εργαλείο styling!

Διάβασε τι μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου Klorane Dry Shampoo

Το dry shampoo μπήκε δυναμικά στη ζωή μας μόλις τα τελευταία χρόνια όμως… υπάρχει ένα brand που μας προσφέρει τις «μαγικές» του ιδιότητες εδώ και 48 χρόνια! Το 1971, η Klorane πρώτη δημιούργησε το θρυλικό dry shampoo που πλέον λατρεύουμε εμείς αλλά και διάσημες σταρ όπως η Sarah Jessica Parker και η Kate Moss! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι 1 Klorane Dry Shampoo πωλείται κάθε 8 δευτερόλεπτα! Προσφέρει στα μαλλιά καθαριότητα χωρίς νερό σε μόλις 2 λεπτά αλλά κάνει και πολλά περισσότερα! Βλέπεις, το Klorane Dry Shampoo δεν είναι μόνο ένα προϊόν περιποίησης αλλά και ένα πολύτιμο εργαλείο styling! Τι εννοείς δεν το ήξερες;! Συνέχισε ένα διαβάζεις για να μάθεις και εσύ πως θα το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά looks!

KLORANE social photo dryshampoo mini pocket april2018 28092

Το dry shampoo μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για το φρεσκάρισμα των μαλλιών αφού με ένα ψέκασμα μπορεί να καμουφλάρει οσμές και λιπαρότητα. Μπορεί όμως και να δώσει υπέροχο όγκο, κυρίως στα κοντά μαλλιά! Απλά ψεκάζεις σε απόσταση 30 εκατοστών από τις ρίζες και βλέπεις τα μαλλιά σου να γίνονται πιο πλούσια!

KLORANE social photo dryshampoo mango cream april2018 28089

Το Klorane Dry Shampoo είναι επίσης σωτήριο για τα πολύ λεπτά μαλλιά. Μπορεί να δώσει πιο πλούσια υφή στην πολύ λεπτή τρίχα στο λεπτό αρκεί να ψεκάσεις κατά μήκος των μαλλιών σου, να φυσήξεις για λίγη ώρα με το σεσουάρ και να χτενίσεις ελαφρά με μία βούρτσα.



Χαρίζει πειθαρχία στα ατίθασα μαλλιά που… απλά δεν υπακούν σε άλλες μεθόδους και είναι το τέλειο εργαλείο για να φτιάξεις τα πιο επιμελώς ατημέλητα ή αυστηρά σινιόν. Γιατί; Γιατί χαρίζει στην τρίχα το κράτημα και την υφή που χρειάζεται για να πετύχουν αυτά τα χτενίσματα και παράλληλα τέλειο όγκο! Για να δεις ακόμα περισσότερα tutorials δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κανάλι της Klorane Greece στο Youtube.

24331782 312811845871055 3628342243712040960 n

To απόλυτο μυστικό ωστόσο για να εκμεταλλευτείς το Klorane Dry Shampoo και τις ιδιότητές του στο 100% είναι ένα: Να ψεκάζεις από απόσταση 30 εκατοστών και να επιτρέπεις στο προϊόν να απορροφηθεί από τα μαλλιά σου για 2 λεπτά. Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο που πραγματικά θα σε σώσει οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι και κυκλοφορεί σε 3 τύπους: Με βρώμη για ανοιχτόχρωμα μαλλιά, με βρώμη σε καστανό χρώμα ιδανικό για σκούρα ή καστανά μαλλιά και με τσουκνίδα για μαλλιά με τάσεις λιπαρότητας, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Επισκέψου λοιπόν το κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και κάνε δικό σου το Klorane Dry Shampoo που ταιριάζει σε εσένα!