H Erre Due μας πάει ένα μοναδικό αρωματικό ταξίδι με μία ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης σώματος

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Erre Due μας πάει ένα μοναδικό αρωματικό ταξίδι με μία ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης σώματος

Μια ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μυρίζει υπέροχα!

H ERRE DUE δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη στο θαυματουργό συστατικό Hydroviton Plus που περιέχει. Ένα ενεργό σύμπλεγμα συστατικών με υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστά την ικανότητα διατήρησης της υγρασίας από την επιδερμίδα και την προστατεύει από την αφυδάτωση.

Untitled design

Κάθε συλλογή της σειράς είναι και ένας διαφορετικός αρωματικός προορισμός που σε ταξιδεύει από την ήσυχη εξοχή της Προβηγκίας και την καταγάλανη Μεσόγειο της Ιταλικής Ριβιέρας μέχρι τα ανοιξιάτικα cherry blossoms της Ιαπωνίας με ένα πέρασμα από τα δαιδαλώδη παζάρια του Μαρόκο και τον ζεστό ήλιο της Μαδαγασκάρης.

riviera blossom shower gel 1258001 ED RIVIERA BLOSSOM SHOWER GEL 900x1115

RIVIERA BLOSSOM
Αισθησιακό άρωμα εμπνευσμένο από την εξοχή της Γαλλικής Ριβιέρας με δροσερές νότες από περγαμόντο και ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και αέρινο musk.

madagascar scent body oil in gel 1258017 MADAGASCAR SCENT BODY LOTION IN GEL 900x1115

MADAGASCAR SCENT
Ζεστό άρωμα εμπνευσμένο από την εξωτική Μαδαγασκάρη με ζωηρές νότες από καρύδα, άνθη monoi, γιασεμί, βανίλια και αέρινο musk.

hokkaido silk body lotion 1258008 ED HOKKAIDO SILK BODY LOTION 900x1115

HOKKAIDO SILK
Χαλαρωτικό άρωμα εμπνευσμένο από τα cherry blossoms της Ιαπωνίας με αισθησιακές νότες από τριαντάφυλλο, neroli, ροδάκινο, μεθυστικό white musk και βανίλια.

moroccan whisper dry oil 1258027 ED MOROCCAN WHISPER DRY OIL 900x1115

MOROCCAN WHISPER
Μεθυστικό άρωμα εμπνευσμένο από τα δαιδαλώδη παζάρια του Μαρόκο με νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, αέρινο musk, αισθησιακό κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

amalfi breeze body cream 1258015 ED AMALFI BREEZE BODY CREAM 900x1115

AMALFI BREEZE
Αναζωογονητικό άρωμα εμπνευσμένο από τα εσπεριδοειδή της Ιταλικής Ριβιέρας με ζωηρές νότες από περγαμόντο, neroli, πράσινο τσάι και αέρινο musk.

Η κάθε σειρά αποτελείται από Shower Gel, Body Lotion, Body Cream, Body Oil in Gel, Body Mist και Hand Cream ενώ ο κομψός και minimal σχεδιασμός της συσκευασίας αντικατοπτρίζει την αισθητική της ERRE DUE! Αναζήτησε σήμερα την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος και ξεκίνα το δικό σου αρωματικό ταξίδι!