Μυρίζει αγάπη! Είτε είσαι ερωτευμένη με κάποιον είτε απλά με τον εαυτό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μυρίζει αγάπη! Είτε είσαι ερωτευμένη με κάποιον είτε απλά με τον εαυτό σου

Δες τα αρώματα που αξίζει να δωρίσεις στον καλό σου ή σε εσένα!

Η γιορτή της αγάπης και των ερωτευμένων είναι εδώ και αν περιμένεις να σου πούμε πως γιορτάζουμε ουρλιάζοντας και πετώντας κομφετί… θα απογοητευτείς. Ναι, πιστεύουμε στην αγάπη αλλά πιστεύουμε πως πρέπει να τη γιορτάζουμε κάθε μέρα! Όταν λέμε βέβαια αγάπη δεν εννοούμε μόνο την αγάπη για το άλλο μας μισό. Εννοούμε και την αγάπη για τον εαυτό μας. Αυτή την αγάπη που πρέπει περισσότερο από όλες να δείχνουμε κάθε μέρα. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα επίσημα γιορτάζεται η αγάπη και σίγουρα θα βγεις να αγοράσεις κάποιο δώρο στον καλό σου. Έχουμε προτάσεις για αυτό! Έχουμε όμως και προτάσεις για εσένα! Αρώματα για τον άντρα της ζωής σου ή για τον εαυτό σου που αξίζει να πάρεις και να μείνεις μακριά από τις καρδούλες και τα αρκουδάκια. Σοκολατάκια όμως να πάρεις, σε αυτά λέμε ναι! Πάμε να δούμε τα αρώματα για εκείνον…

1

GIORGIO ARMANI, ACQUA DI GIÒ ABSOLU EAU DE PARFUM. Συνδυάζεται με αλμυρούς και λουλουδάτους τόνους και αποκαλύπτει έναν τολμηρό αισθησιασμό μέσα από το ξύλο και το musk!
JO MALONE, BRONZE WOOD & LEATHER COLOGNE INTENSE. Aποπνέει το λάγνο άρωμα του δέρματος όταν περικλύεται σε μια δίνη από ξυλώδεις μυρωδιές.
CHANEL, BLEU DE CHANEL. Το κλασικά αγαπημένο άρωμα με τις φρέσκιες νότες που βρίσκουμε απλά ακαταμάχητες!
ACQUA DI PARMA, COLONIA PURA. Η δύναμη από τις αισθησιακές φλοράλ νότες και τα ξηρά μπαχαρικά, συνδυασμένη με το κλασικό άρωμα εσπεριδοειδών που βρίσκεται στο DNA της Colonia.
DIOR, SAUVAGE. Ένα άρωμα έντονο, αισθησιακό, αρρενωπό και απλά ακαταμάχητο! Θα το λατρέψεις εσύ και αυτός.
BURBERRY, MR. BURBERRY INDIGO. Το Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, ένα φρέσκο και γεμάτο ενέργεια άρωμα, με νότες κίτρου και ξυλώδεις νότες, θυμίζει τον έντονο αέρα κατά μήκος της βρετανικής ακτής

2

Και για εκείνη...
YSL, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE. Η πιο έντονη εκδοχή του κλασικού –πλέον- Black Opium που λατρεύεις!
TOM FORD, BLACK ORCHID. Είναι απλά το πιο sexy Γυναικείο άρωμα που έχεις μυρίσει ποτέ!
CALVIN KLEIN, ETERNITY FLAME. Η συνέχεια των βασικών αξιών του εμβληματικού αρώματος Eternity, έρχεται με το νέο Eternity Flame, αποτυπώνοντας το διαχρονικό ταξίδι της οικειότητας και της αγάπης με δύο ξεχωριστές προσθήκες, τον αισθησιασμό και το πάθος.
JO MALONE, HEMLOCK AND BERGAMOT. Ένα δροσερό και φρέσκο άρωμα που θυμίζει αγγλική εξοχή και ταιριάζει στις πιο ρομαντικές!
DIOR, JOY. Λουλούδια, εσπεριδοειδή και ξύλα… Ένα άρωμα με χιλιάδες πτυχές αλλά ταυτόχρονα κρυστάλλινα ξεκάθαρο.
ESTEE LAUDER, BEAUTIFUL BELLE. Ένα άρωμα εμπνευσμένο από την σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στην ζωή και τον έρωτα γεμάτο Lychee, Μιμόζα, Ροδοπέταλα, Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια και Marzipan Musk.