Editor’s Choice: Τρία προϊόντα που τελείωσα αυτή την εβδομάδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor’s Choice: Τρία προϊόντα που τελείωσα αυτή την εβδομάδα

Το κονσίλερ, το καθαριστικό και το booster που λάτρεψα!

Καθημερινά, φτάνουν στο γραφείο μου πολλά… ΠΟΛΛΑ προϊόντα #lovemyjob. Είναι τα νέα λανσαρίσματα από τον κόσμο της ομορφιάς και προσπαθώ να τα δοκιμάζω όλα. Κάποια τα τεστάρω στο γραφείο και κάποια τα παίρνω σπίτι για πιο εντατικές δοκιμές. Ελάχιστα τελειώνουν όμως… Βλέπεις, συνεχώς έρχονται καινούργια και «ανοίγω νέα μέτωπα» στο μπάνιο μου. Αυτό το μήνα, ωστόσο, κατάφερα να τελειώσω όχι ένα αλλά τρία προϊόντα: Το νέο Infallible Concealer της L’ Oreal Paris, το νέο καθαριστικό Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash του The Body Shop και το λατρεμένο Διφασικό Booster με βιταμίνη C Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές! Το να πω πως έπαθα εμμονή με τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι λίγο και θα σου εξηγήσω το γιατί! Ας τα πάρουμε από την αρχή…

wild rose 4

Το Διφασικό Booster με βιταμίνη C Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές
Το πήρα στο σπίτι αποφασισμένη να το χρησιμοποιήσω τοπικά στο… μουστάκι όπου ακόμα υποφέρω από την περιβόητη πλέον πανάδα-μουστάκι. Κατέληξα να το χρησιμοποιώ καθημερινά σε όλο το πρόσωπο σχεδόν εμμονικά. Τι είναι όμως; Είναι ένα booster το οποίο πρέπει να ανακινήσεις για να αναμειχθούν οι δύο του φάσεις και το οποίο φοριέται πρώτο πρώτο μετά τον καθαρισμό του προσώπου (πριν από το σέρουμ). Τι κάνει; Θαύματα! Εντάξει, αστειεύομαι. Το Διφασικό αυτό Booster βελτιώνει συνολικά την όψη του προσώπου και καταπολεμά κηλίδες και σημάδια κούρασης από την πρώτη εφαρμογή! Είναι ενισχυμένο με 15% περισσότερη Super Vitamin C σε σχέση με το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο και από την πρώτη εβδομάδα φαίνομαι λιγότερο κουρασμένη και η πανάδα υποχωρεί μέρα με τη μέρα. Το φορούσα πρωί και βράδυ και έτσι τελείωσε αλλά αύριο θα πάω στο φαρμακείο να το ξαναπάρω γιατί είμαι πλέον εθισμένη!

HIMALAYAN CHARCOAL CLAY WASH BRNZ

Το καθαριστικό Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash του The Body Shop
Έχω πλύνει το πρόσωπό μου με πούδρες, με λάσπες… με ότι μπορείς να φανταστείς. Με το καθαριστικό Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash του The Body Shop έπλυνα το πρόσωπό μου με άνθρακα και άργιλο και δεν θα ξαναγυρίσω στα κανονικά καθαριστικά! Βλέπεις, περιέχει άνθρακα και άργιλο (όπως σου είπα ήδη) και έτσι καθαρίζει απίστευτα βαθιά, απίστευτα αποτελεσματικά και αφήνει την επιδερμίδα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απαλή. Μάλιστα, παρατήρησα πως κάνει θαύματα και για τα μαύρα στίγματα αλλά και τους διεσταλμένους πόρους. Καθώς λοιπόν τελειώνω τα καθαριστικά σα να ήταν γάλα ημέρας… αύριο θα πάω να πάρω δύο ακόμα!

10 55117f6ca251fc623449f70ea8fa30b7

Το Infallible Concealer της L’ Oreal Paris
Αν με ξέρεις έστω και λίγο, ξέρεις πως δεν αγαπώ πολύ το μακιγιάζ. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι ελάχιστα και το κονσίλερ είναι ένα από αυτά. Μέχρι σήμερα δεν έχω τελειώσει ούτε ένα κονσίλερ απλά γιατί βάζω πάρα πολύ λίγο. Το συγκεκριμένο το τελείωσα μέσα σε ένα μήνα! Όχι, δεν έβαλα περισσότερο αλλά άρχισα να το βάζω σχεδόν σε όλο το πρόσωπο! Είναι απίστευτα ελαφρύ, καλύπτει τόσο όσο πρέπει (ή θέλεις) και το αποτέλεσμά του είναι τόσο φυσικό που μοιάζει σα να μην φοράς τίποτα! Ναι, θα το πάρω και αυτό επί… αρκετές φορές!