Αυτό είναι το πιο ρομαντικό αλλά και sexy μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το πιο ρομαντικό αλλά και sexy μακιγιάζ

…και πάει σε όλες!

Το μακιγιάζ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι θέμα γούστου και χαρακτηριστικών. Αυτό που πάει και αρέσει σε εσένα δηλαδή, δεν είναι απαραίτητο πως θα πηγαίνει ή θα αρέσει σε μία άλλη. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Το nude κραγιόν για παράδειγμα! Είναι τόσο ουδέτερο που αρέσει σε όλες και τόσο κολακευτικό που πάει σε όλες. Ένα ακόμη παράδειγμα ωστόσο είναι και το eyeliner σε συνδυασμό με ροδαλά χείλη. Είναι ένα ρομαντικό μακιγιάζ που μπορούν να κάνουν ακόμη και τα πιο dark κορίτσια, αρέσει σε όλες και το κυριότερο… πάει σε όλες!

Dolce e Gabb bbt F15 073

Είναι ωστόσο ένα μακιγιάζ που πολλές δεν κάνουν συχνά όσο περίεργο και αν σου ακούγεται αυτό. Είτε γιατί η γραμμή του eyeliner είναι δύσκολη ή γιατί αποφεύγουν το ροδαλό κραγιόν, το πιο ρομαντικό και παράλληλα sexy μακιγιάζ είναι και εκείνο που βλέπουμε λιγότερο. Είμαστε και εμείς ένοχες για αυτό αλλά θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Όχι, όχι εξαιτίας της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου…

Dolce e Gabb bbt F14 034

Ναι, είναι τέλειο για εκείνη τη βραδιά αλλά εμείς θέλουμε να το κάνεις για εσένα. Γιατί είναι κομψό και sexy, ρομαντικό και τόσο τολμηρό όσο χρειάζεται. Μας φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που το βλέπουμε, σκέψου όταν το φοράμε κιόλας! Για να σε βοηθήσουμε μάλιστα, έχουμε παρακάτω τα 5 καλύτερα eyeliners που θα σε βοηθήσουν πολύ με την γραμμή! Για δες….