Η κρέμα ημέρας που φορώ από τα 25 μου μόλις έγινε καλύτερη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η κρέμα ημέρας που φορώ από τα 25 μου μόλις έγινε καλύτερη

Νόμιζα πως η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES δεν μπορεί να γίνει καλύτερη  αλλά έκανα λάθος!

Στο σπίτι μας, η ομορφιά ήταν μεγάλη υπόθεση. Η μητέρα μου, μου αγόρασε την πρώτη κρέμα στα 18 και από τότε δεν έχει περάσει μία ημέρα που να μην περιποιηθώ το πρόσωπό μου. Όταν ένιωσα πως οι ανάγκες μου άλλαξαν, αγόρασα μόνη μου την κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο και από τότε έγινα μέρος του φανατικού της κοινού που, από το 1996 την αγοράζουν ξανά και ξανά και ξανά…

kor180704014

Αν με ρωτήσεις γιατί δεν «απιστώ» με ένα από τα δεκάδες προϊόντα που λαμβάνω καθημερινά, η απάντησή μου θα είναι πολύ απλή: Η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο, μου χαρίζει ακριβώς αυτό που θέλω. Λάμψη, 24ωρη ενυδάτωση, προστασία και έχει επιβραδύνει τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα μου κατά πολύ! Ναι, η ηλικία και ο τρόπος ζωής μου άλλαξαν αλλά η κρέμα μου όχι γιατί, πολύ απλά, δεν πίστευα πως μπορεί να βρεθεί καλύτερη κρέμα για εμένα. Φέτος ωστόσο, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της KORRES αποφάσισαν να με διαψεύσουν, βελτιώνοντας την σύνθεση της κρέμας Άγριο Τριαντάφυλλο και κάνοντάς την έτσι να… Ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό! Η νέα της σύνθεση βλέπεις, ενισχύθηκε ώστε ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας των σύγχρονων κοριτσιών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι το «σύγχρονων»!



Τα σύγχρονα κορίτσια (είμαι ένα από αυτά) τρέχουν όλη την ημέρα, είναι συνεχώς πάνω από το κινητό τους, δεν προλαβαίνουν να τραφούν σωστά, ίσως να μην πίνουν όσο νερό πρέπει. Τα κορίτσια σήμερα στρεσάρονται περισσότερο με τη δουλειά (ή την ανεύρεση αυτής) και ζουν σε ένα περιβάλλον όπου η μόλυνση έχει φτάσει στο απροχώρητο και που ο ήλιος έχει γίνει πραγματικά επικίνδυνος! Όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεσαι, συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας και στη γήρανση. Είναι νέοι παράγοντες που πρέπει όλες να λαμβάνουμε υπόψιν μας και η KORRES το έκανε πριν από εμάς για εμάς. Πως βελτίωσε τη σύνθεση της ήδη υπέροχης κρέμας Άγριο Τριαντάφυλλο για να μας προστατέψει από τις επιθέσεις της σύγχρονης εποχής; Προσέθεσε Super Vitamin C, όχι απλή βιταμίνη C!



Για τη βιταμίνη C ξέρεις ήδη! Είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα για την επιδερμίδα όμως, είναι και ένα από τα πιο ασταθή συστατικά. Δεν είναι εύκολο να προστεθεί σε μία κρέμα και να διατηρήσει τις ευεργετικές της ιδιότητες αφού ακόμα και το φως την αλλοιώνει. Κάπου εδώ ήρθε η καινοτομία της KORRES με την Super Vitamin C! H πανίσχυρη super βιταμίνη C καταγράφει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από τη συνηθισμένη βιταμίνη C. Mετατρέπεται σε καθαρή βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα (χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από οποιαδήποτε άλλη ασταθή μορφή βιταμίνης C ) και έτσι προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης, καθώς φωτίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της. Η Super Vitamin C όμως, δεν είναι το μόνο που άλλαξε ή μάλλον… προστέθηκε, στη νέα κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο. Η σύνθεσή της ενισχύθηκε με ένα ακόμη συστατικό που «ξεδιψά» την επιδερμίδα.



Το όνομα αυτού: Water Patch. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα ισχυρών ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σταδιακά για να κλειδώσουν το νερό στο δέρμα. Παρέχει άμεση ενυδατική τόνωση στο δέρμα και δημιουργεί ένα αποτελεσματικό προστατευτικό φιλμ που συγκρατεί την υγρασία. Έτσι, προσφέρει ενυδάτωση άμεσα και μακροπρόθεσμα!

 Y9A5826

Η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο λοιπόν χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και νεανική όψη στην επιδερμίδα όπως έκανε πάντα, λαμβάνοντας όμως, πλέον, υπόψιν τους νέους παράγοντες που προκαλούν οξειδωτικό στρες και κατά συνέπεια γήρανση! Ενισχυμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παραμένει το all time, δικό μου, αγαπημένο προϊόν και παράλληλα ανοίγει ένα νέο, πιο λαμπερό και σύγχρονο κεφάλαιο. Με τη ζωή μας να βρίσκεται καθημερινά σε «κοινή θέα» μέσω των social media, η νέα κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο έρχεται να καταργήσει την ανάγκη για φίλτρα και να κάνει το #NoFilterShine το μότο κάθε σύγχρονης γυναίκας χαρίζοντάς της Super λαμπερή επιδερμίδα.



Βέβαια, δεν πρόκειται να την χρησιμοποιώ για πολλά χρόνια ακόμη καθώς, σε λίγο θα πρέπει να αφήσω πίσω Το Άγριο Τριαντάφυλλο και να στραφώ προς την σειρά Καστανιά Αρκαδική αλλά αυτά θα τα πούμε μία άλλη φορά. Για τώρα θέλω να κρατήσεις πως η KORRES ξεπέρασε τον εαυτό της με τη νέα κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο και καλωσορίζει μία νέα, μοντέρνα εποχή για την περιποίηση της επιδερμίδας που δεν χρειάζεται φίλτρα για να είναι όμορφη και λαμπερή #NoFilterShine