4 στις 4! Τέσσερα προϊόντα ματιών για εσένα που δεν ξέρεις τι να πάρεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
4 στις 4! Τέσσερα προϊόντα ματιών για εσένα που δεν ξέρεις τι να πάρεις

Είναι αυτό που χρειάζονται τα μάτια σου…

Η περιοχή των ματιών είναι ο… «μαρτυριάρης» του προσώπου. Είναι το σημείο που η ηλικία φαίνεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού -κυρίως όταν χαμογελάς- και το σημείο που μαρτυρά την κούρασή σου (hello μαύροι κύκλοι). Είναι λογικό λοιπόν να αναζητάς μία καλή κρέμα, ένα τζελ, επιθέματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης και να καταπολεμήσει τα σημάδια της κούρασης. Η ερώτηση που λαμβάνουμε συχνότερα εδώ στο beauty department του queen.gr, αφορά τα μάτια και γι’ αυτό αποφασίσαμε σήμερα, μιας που είναι 4 να σου δείξουμε 4 προϊόντα ματιών που έχουμε λατρέψει τον τελευταίο καιρό και που μπορούν να κάνουν θαύματα για τα δικά σου μάτια. Είσαι έτοιμη;

APIVITA WINE ELIXIR ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ LIFTING ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Apivita, Wine Elixir Αντιρυτιδικη Κρεμα Lifting Για Τα Ματια & Τα Χειλη
Μία αναζωογονητική κρέμα για τα μάτια και τα χείλη βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης.

ESTEE LAUDER NUTRITIOUS SUPER POMEGRANATE RADIANT ENERGY EYE JELLY

Estee Lauder, Nutritious Super-Pomegranate Radiant Energy Eye Jelly
Μία κρέμα τζελ που δημιουργήθηκε για εμάς που ξυπνάμε με πρησμένα και κουρασμένα μάτια! Εμπλουτισμένη με αγνό εκχύλισμα βιολογικού ροδιού, δροσίζει και καταπολεμά όλα τα σημάδια της κούρασης ταυτόχρονα.

SHISEIDO Essential Energy Eye Definer

Shiseido, Essential Energy Eye Definer
Η κρέμα που απευθύνεται σε εσένα που κοιτάζεις όλη μέρα μία οθόνη! Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Digital Fatigue Focus, καταπολεμά τις βλάβες και την κούραση που προκαλεί η έκθεση στις ψηφιακές οθόνες και αναζωογονεί την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.

VICHY Micro Hyalu Patches

Vichy, Micro Hyalu Patches
Κάθε patch περιέχει 160 μικρο-κώνους με καθαρό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους φυσικής προέλευσης, για πλήρη αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι μικρο-κώνοι υαλουρονικού οξέος διαχέονται απαλά στην επιδερμίδα, γεμίζοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών.

Δες ακόμα: 4 στις 4! Ψάχνεις θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών; Έχουμε τέσσερις...