Αυτό το αγοράκι έχει τα μαλλιά που θέλουμε ΟΛΕΣ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το αγοράκι έχει τα μαλλιά που θέλουμε ΟΛΕΣ!

Είναι στ᾽αλήθεια τα πιο όμορφα ever!

Υπάρχουν πολλές celebrities τις οποίες λατρεύουμε για τα μαλλιά τους. Η Blake Lively για παράδειγμα είναι μία από αυτές. Έχει τα μαλλιά που θα θέλαμε να έχουμε (και τον σύζυγο βεβαίως) αλλά ήρθε ένα αγοράκι να την εκθρονίσει και να κατακτήσει δικαιωματικά τον τίτλο του hair icon. Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τον Farouk?


https://www.instagram.com/p/BucGQ5Kjsrv/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Eίναι ένα αγοράκι 7 ετών το οποίο έχει τα πιο όμορφα, πυκνά, πλούσια, ζηλευτά μαλλιά που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό!


https://www.instagram.com/p/BuKjvZpDHtH/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ζει στην Αγγλία με τη μαμά του η οποία έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως, από παιδί, ο Farouk είχε πάρα πολλά μαλλιά! Τόσα πολλά που φαίνονταν και στα υπερηχογραφήματά της!


https://www.instagram.com/p/Btl5KoFD-pG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τα μαλλιά του και το πανέμορφα έξυπνο πρόσωπό του, τον έχουν κάνει Instagram celebrity αλλά παράλληλα τον έχουν βοηθήσει να περπατήσει στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου ΚΑΙ να πάρει έναν ρόλο σε μεγάλη ταινία!


https://www.instagram.com/p/Btb2Bxlj0gU/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εμείς απλά υποκλινόμαστε στα φυσικά, σγουρά μαλλιά του και δηλώνουμε πως απλά τον λατρεύουμε! Πες τώρα, έχεις δει πιο ωραία μαλλιά; Δες μερικές ακόμη φωτογραφίες στο gallery που ακολουθεί για να αποφασίσεις!