Κάνε τα ίσια μαλλιά σου σούπερ εντυπωσιακά με ένα… κλικ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κάνε τα ίσια μαλλιά σου σούπερ εντυπωσιακά με ένα… κλικ!

Το να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο!

Τα ίσια μαλλιά είναι πανέμορφα! Περνάμε ώρες ισιώνοντας τα μαλλιά μας για να αποκτήσουμε αυτό το sleek αποτέλεσμα και μας αρέσει πολύ αλλά… πρέπει να παραδεχτούμε πως, ενώ είναι όμορφα, τα ίσια μαλλιά δεν είναι εντυπωσιακά. Είναι πολύ απλά και μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Το να τα κάνεις όμως σούπερ εντυπωσιακά είναι πάρα πολύ απλό! Για την ακρίβεια, μπορείς να τα κάνεις να τραβήξουν τα βλέμματα με ένα μόλις κλικ! Το κλικ φυσικά είναι ο ήχος της μπαρέτας που κλείνει και οι μπαρέτα είναι το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών αυτή τη στιγμή.

S Rocha bty S18 003

Το έχουμε δει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων αλλά και στο Instagram feed μας που έχει γεμίσει όμορφα αξεσουάρ μαλλιών. Οι μπαρέτες αυτές μπορεί να είναι στολισμένες με πέρλες, με πέτρες, αν κρύβουν όμορφα μηνύματα, να είναι κοκάλινες ή και απλά χρυσές. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και φέτος, όλα επιτρέπονται!

Versace bty S18 008

Σκεφτήκαμε λοιπόν να βρούμε όμορφες μπαρέτες για να σε βοηθήσουμε να υιοθετήσεις και εσύ αυτή την τελευταία τάση και για να κάνεις τα μαλλιά σου πιο εντυπωσιακά σε δευτερόλεπτα! Θα τις βρεις όλες στο gallery που ακολουθεί!

Δες ακόμα: 4 στις 4! Δες πώς θα κάνεις τέσσερις κοτσίδες πανεύκολα (video)