Έτσι θα εξαφανίσεις το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας!

Έτσι θα εξαφανίσεις το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας!

Όσο και αν λατρεύουμε τα αδιάβροχα προϊόντα, η… «μάχη» του ντεμακιγιάζ λίγο πριν πέσουμε για ύπνο μας εξουθενώνει.

Το σενάριο είναι γνωστό. Κάνεις το τέλειο μακιγιάζ, φοράς όλα σου τα αδιάβροχα και μακράς διάρκειας προϊόντα για να εξασφαλίσεις πως το αποτέλεσμα θα κρατήσει όλο το βράδυ και καταλήγεις να… παλεύεις με βαμβάκια, λοσιόν και σαπούνια για να καταφέρεις να καθαρίσεις το πρόσωπό σου στο τέλος της βραδιάς. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Όσο και αν λατρεύουμε τα αδιάβροχα προϊόντα, η… «μάχη» του ντεμακιγιάζ λίγο πριν πέσουμε για ύπνο μας εξουθενώνει. Όλα αυτά βέβαια τελείωσαν γιατί ήρθε η νέα σειρά ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional της NIVEA. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται οι ειδικοί και η οποία μπορεί να εξαφανίσει και το τελευταίο ίχνος, ακόμα και του πιο επίμονου μακιγιάζ! Πώς; Θα σου εξηγήσουμε.

999

Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA αξιοποίησαν την τεχνολογία με μικύλλια που έχει κάνει τεράστιο buzz στον κόσμο της ομορφιάς και όχι άδικα. Τα μικύλλια είναι μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα. Τα προϊόντα της νέας σειράς NIVEA MicellAIR Professional, λοιπόν, είναι γεμάτα με αυτά τα μαγικά μικύλλια! Επιπλέον, διαθέτουν σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα!

11222

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δύο τέλεια προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τον καθαρισμό πραγματική απόλαυση! Το πρώτο προϊόν είναι το νερό καθαρισμού. Αποτελείται από δύο φάσεις για αυτό πρέπει να το ανακινήσεις καλά πριν τη χρήση. Όταν οι δύο φάσεις του ενωθούν δημιουργείται ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό νερό ντεμακιγιάζ που αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

ζζζ

Έπειτα, έρχονται τα σούπερ πρακτικά μαντηλάκια που είναι εμποτισμένα με νερό ντεμακιγιάζ και αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με μία κίνηση, ενώ παράλληλα φροντίζουν το δέρμα αλλά ΚΑΙ τις βλεφαρίδες! Έχουμε λοιπόν ένα νερό που αφαιρεί το μακιγιάζ τέλεια πριν κάνεις τον καθαρισμό σου και ένα πακέτο μαντηλάκια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο κομοδίνο, την τσάντα… ακόμα και το συρτάρι του γραφείου σου!

222111

Η νέα σειρά, μάλιστα, είναι τόσο αποτελεσματική που την εμπιστεύονται ακόμα και οι επαγγελματίες με πρώτο από όλους τον αγαπημένο μας Σπύρο Σαμοϊλη, ambassador της ΝIVEA και της σειράς MicellAIR Professional! Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε τη σειρά MicellAIR Professional της NIVEA μέρος της καθημερινής σου περιποίησης και σταμάτα να παλεύεις να αφαιρέσεις το επίμονο μακιγιάζ!