Τέσσερα βήματα για να αποκτήσεις το summer body που ονειρεύεσαι

Τέσσερα βήματα για να αποκτήσεις το summer body που ονειρεύεσαι

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να απολαύσεις το φετινό Καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, αρχίζεις να παρατηρείς και να σκέφτεσαι όλα εκείνα τα σημεία του σώματός σου με τα οποία δεν αισθάνεσαι άνετα. Μπορεί φέτος τον Χειμώνα να γυμνάστηκες και να άρχισες να ακολούθησες μία πιο προσεκτική διατροφή, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά περιττά κιλά που ιδανικά θα ήθελες να χάσεις μέχρι το Καλοκαίρι. Συγχρόνως, η λίγη κυτταρίτιδα που εύχεσαι να μπορούσες να εξαφανίσεις και οι ενοχλητικές ραγάδες, σου υπενθυμίζουν τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που έκανες στο παρελθόν - ακόμη και αν κατάφερες να φτάσεις τελικά στο επιθυμητό βάρος.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να απολαύσεις το φετινό Καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση; Πώς θα φορέσεις, άραγε, εκείνο το αέρινο, μίνι φόρεμα που είδες στη βιτρίνα, νιώθοντας πιο άνετα από ποτέ; Μα φυσικά, χάνοντας βάρος… εκ των έσω και ακολουθώντας το κατάλληλο «τελετουργικό» φροντίδας, βήμα προς βήμα!

Μείωσε θερμίδες… κέρδισε ενέργεια

Μπορεί να φαντάζει απίθανο, όμως, εμπλουτίζοντας τη διατροφή σου με τα κατάλληλα φυτικά συστατικά, σύντομα θα δεις στον καθρέφτη τη σιλουέτα σου να αλλάζει. Συγκεκριμένα, τα καφέ φύκη, ένα από τα αρχαιότερα φυτά όπου εμφανίστηκαν στη γη, είναι ικανά να μειώσουν τα λίπη και τα σάκχαρα. Από την άλλη, η εξωτική… Guarana από τα βάθη του Αμαζονίου, μπορεί να περιορίσει την αίσθηση της πείνας, άρα και το… τσιμπολόγημα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την καύση των λιπών (τη λιπόλυση) και αυξάνοντας τα αποθέματα ενέργειας. Ο «θαυματουργός» συνδυασμός των δύο παραπάνω στοιχείων υπάρχει σε ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, έναν φυσικό σου «σύμμαχο» που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς εύκολα και γρήγορα από τα περιττά κιλά!

00088

Δώσε μία «wellbeing» απόχρωση στη ζωή σου

«Συν Αθηνά και χείρα κίνει» φίλη μου»! Το summer body χρειάζεται προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, όμως. Αυτό που σίγουρα αξίζεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να ακολουθείς έναν πιο wellbeing τρόπο ζωής που θα περιλαμβάνει την απαραίτητη φυσική άσκηση και τη χορτοφαγική διατροφή. Με αυτόν τον τρόπο, θα «προστατεύσεις» τη σιλουέτα αλλά και τη λειτουργεία του οργανισμού σου. Πιο αναλυτικά, ακολουθώντας πιο υγιεινές συνήθειες, μία ισορροπημένη δίαιτα από φρούτα και λαχανικά, πίνοντας περισσότερο νερό, λαμβάνοντας 2 κάψουλες μαζί με το κυρίως γεύμα από το συμπλήρωμα διατροφής της Elancyl SLIM DESIGN™ GELULE MINCEUR, θα λαμβάνεις την αναγκαία βιταμίνη C που μαζί με τα καφέ φύκη, θα σου χαρίσουν την επιθυμητή «σύσφιξη». Επιπλέον, οι βιταμίνες συμπλέγματος Β -συγκεκριμένα οι B2, B3 και B6- θα σου προσφέρουν την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεσαι για αντεπεξέλθεις στο απαιτητικό πρόγραμμά σου like a… summer queen.

θεεν

Και με τη χαλάρωση… τι γίνεται;

Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα. Αρκούν 30 μόλις λεπτά για τη νέα τεχνολογία της Elancyl που ονομάζεται INSTENSYL™, ώστε να δημιουργήσει ένα ιξωδοελαστικό στρώμα στην επιφάνειάα του δέρματος, προσφέροντάς σου άμεση σύσφιξη. Όλα αυτά, χάρη στην φυτική κρέμα από καφεΐνη, κισσό και πηκτίνη μήλου που λεπταίνει και σμιλεύει το σώμα. Για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μασάζ στο σώμα σου με ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο «ψηλάφισης-κύλισης», ικανό να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα. Μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις θα προκαλέσει τη διέγερση του λιπώδους ιστού που υπάρχει στο δέρμα.

δερμα

«Σβήσε» τα ίχνη του… παρελθόντος

Το τελευταίο «βήμα» που θα χρειαστεί να κάνεις για να «φορέσεις» τον πιο άνετο εαυτό σου, είναι να σβήσεις τα… ίχνη. Οι αυξομειώσεις βάρους ή ένας -πρώην- ανθυγιεινός τρόπος ζωής, καταλήγουν να «χαρτογραφούν» το σώμα μας, δημιουργώντας ραγάδες και ατέλειες στην όψη του. Εφαρμόζοντας, λοιπόν, στο σώμα σου το δραστικό έλαιο αδυνατίσματος από καφεΐνη και έλαιο καμελίνης της Elancyl, μπορείς να αποκτήσεις τη λεία επιδερμίδα που θέλεις.

τηελεισ

Η απώλεια βάρους, μπορεί να φαίνεται μία μικρή και… ονειρεμένη αλλαγή, στην πραγματικότητα, όμως, είναι μία διαδικασία που χρειάζεται αρκετή υπομονή και προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείς να νιώθεις ακόμη πιο «σίγουρη» για την προσπάθειά σου, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή SLIM COACH στο smartphone σου. Θα σου προσφέρει την ενθάρρυνση και τις εξατομικευμένες συμβουλές που χρειάζεσαι, μέχρι να πραγματοποιήσεις με επιτυχία τον στόχο σου!