Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για τις καλοκαιρινές αλλαγές στην περιποίησή της και ταυτιζόμαστε 100%

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για τις καλοκαιρινές αλλαγές στην περιποίησή της και ταυτιζόμαστε 100%

Διάβασε τι αλλάζει μαζί με τον καιρό το girl crush μας

Ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ένα από τα girl crushes μας το έχουμε ξαναπεί. Είναι το πιο cool κορίτσι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, είναι υπέροχη μαμά και γενικά an awesome gal. Τα μαλλιά της έγιναν θέμα συζήτησης το φθινόπωρο που μας πέρασε και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για το πόσο τα ζηλεύουμε (με την καλή πάντα έννοια) αλλά δεν θα το κάνουμε, έχουμε άλλα πράγματα να συζητήσουμε!


https://www.instagram.com/p/BuYzV2OleIV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βλέπεις, μιλήσαμε με την Ελιάνα και μάθαμε τι είναι αυτό που αλλάζει στην περιποίησή της τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά. Ταυτιστήκαμε με τις απαντήσεις της 100% και σου τις μεταφέρουμε παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/Bsq1gGBFWAT/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Όσο το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, πολλές αλλαγές γίνονται στο νεσεσέρ μου. Καταρχάς τα αρώματα και τα body lotion μου απομακρύνονται από τις βαριές χειμωνιάτικες νότες και κινούνται σε πιο ανάλαφρες μυρωδιές».


https://www.instagram.com/p/Bsf4zyjl2MX/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Στο μακιγιάζ χρησιμοποιώ περισσότερο μπρόνζερ για να φαίνεται σαν να έχω εκτεθεί ήδη στον ήλιο - παρότι φυσικά δεν έχω προλάβει - και υποδέχομαι ξανά τα πορτοκαλί και κοραλλί κραγιόν μου που για κάποιο λόγο το χειμώνα μου ᾽κλωτσάνε᾽».


https://www.instagram.com/p/Bsak35fFTQD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Προσπαθώ να ενυδατώνω συχνότερα τα πόδια και τα χέρια μου καθώς τώρα σιγά σιγά τα ρούχα λιγοστεύουν αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το θυμάμαι πάντα».


https://www.instagram.com/p/Bprh_C9lJ7w/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Τέλος προγραμματίζω από τώρα το ραντεβού μου στον Νικόλα Βιλλιώτη για λίγες ανταύγειες ακόμα, τώρα το καλοκαίρι δείχνουν υπέροχα φυσικές».


https://www.instagram.com/p/BpjrGDEFjV-/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βλέπεις λοιπόν ότι η Ελιάνα είναι ένα cool κορίτσι; Θα μπορούσε να είναι η κολλητή μας από το σχολείο και γι᾽αυτό την αγαπάμε! Ταυτίστηκες και εσύ με τις απαντήσεις της;

Διάβασε ακόμα: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας έδωσε το πιο genius tip για τα χείλη και το απόλυτο μυστικό μακιγιάζ