Spring goes Gorgeous! Διάβασε πώς θα κάνεις το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου να… ανθίσει!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Spring goes Gorgeous! Διάβασε πώς θα κάνεις το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου να… ανθίσει!

Η SS 19 collection της Radiant Professional Make Up κάνει το νεσεσέρ μας να ανθίσει με τα πιο elegant χρώματα που θυμίζουν μπουκέτα λουλουδιών!

Κάθε που μπαίνει η άνοιξη συμβαίνει το πιο υπέροχο πράγμα: Τα πάντα γύρω μας ανθίζουν και κάπως έτσι, μαγικά, η διάθεσή μας αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη. Από το μουντό, χειμερινό mood που θέλει σκούρες σκιές και μπορντό κραγιόν, περνάμε στο πιο fun και ανοιξιάτικο που έχει ανάγκη χρώματα και φως. Το νεσεσέρ μας ξαφνικά φαντάζει βαρετό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να το κάνουμε να… «ανθίσει». Σύμμαχός μας αυτή την άνοιξη –όπως και κάθε χρόνο- είναι η Radiant Professional Make Up, το brand που δεν σταματά να γεμίζει εμάς έμπνευση και το νεσεσέρ μας elegant χρώματα που θυμίζουν μπουκέτα λουλουδιών! Τι περιλαμβάνει το ολάνθιστο «μενού» της Radiant Professional Make Up για τη σεζόν SS’19; Αυτή τη σεζόν, Spring Goes Gorgeous….

radiantSS19 1

Για πολλοστή φορά, η Radiant Professional Make Up άντλησε έμπνευση από τα διεθνή ντεφιλέ, τις τάσεις της μόδας αλλά και από τα λουλούδια που σημαίνουν την αρχή της άνοιξης, για να δημιουργήσει την πιο gorgeous συλλογή μακιγιάζ. Εντυπωσιακά χρώματα, statement υφές και απολαυστικές συνθέσεις κλείστηκαν στις συσκευασίες και, με μούσα τη Βίκυ Καγιά, δημιουργήθηκαν 6 εκθαμβωτικά beauty looks που θα βάλουν χρώμα στις ημέρες και τις νύχτες σου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Τι περιλαμβάνει η νέα συλλογή; 5 ολοκαίνουργιες Matt Lasting Lip Colors αποχρώσεις!

all

Την κοραλλί Matt Lasting Metallic Lip Color Νο 67, ιδανική για ξανθιές και μελαχρινές

67

Την καρπουζί Matt Lasting Lip Color Metallic Νο 68 που ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτές και σκούρες επιδερμίδες.

68

Την φωτεινή φούξια Matt Lasting Lip Color Metallic Νο 69 που θα δώσει χρώμα σε κάθε μακιγιάζ.

69

Τη διακριτική Matt Lasting Lip Color Νο 70 που είναι ό, τι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

70

Τη nude Matt Lasting Lip Color Νο 71 που συνδυάζεται τέλεια με όλα σου τα smoky eyes.

71

Εκτός όμως από τις υπέροχα βελούδινες ματ υφές των Matt Lasting Lip Color, η συλλογή περιλαμβάνει και δύο εκτυφλωτικά λαμπερές Vinyl Gloss επιλογές!

γλοσσεσ

Τη ροδαλή Vinyl Gloss No 19 που θα απογειώσει τα καθημερινά σου looks και τη Vinyl Gloss No 20 που θα συνοδεύσει όλα τα καυτά βραδινά σου μακιγιάζ.

IMG 7216

Φυσικά, το ανοιξιάτικό σου νεσεσέρ δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς σκιές και η νέα ss’19 συλλογή της Radiant Professional Make Up έχει τις πιο fashionable Liquid Metal For Eyes & More επιλογές!

s19

Η Liquid Metal For Eyes & More Νο 19 με την εντυπωσιακή, σμαραγδένια της απόχρωση κλέβει την παράσταση και γίνεται θέμα συζήτησης κάθε φορά που ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου.

s20

Η Liquid Metal For Eyes & More Νο 20 με τη χρυαφένια-μπρονζέ απόχρωσή της μπορεί να φορεθεί από τώρα και μέχρι το δέρμα σου να μαυρίσει! Είναι ιδανική για όλα τα sensual μακιγιάζ σου.

s21

Η Liquid Metal For Eyes & More Νο 21 έχει την πιο elegant λαδί και παράλληλα λαμπερή απόχρωση που κολακεύει κάθε χρώμα ματιών και τόνο επιδερμίδας.

9

Έχουμε λοιπόν 5 νέα ματ χρώματα για τα χείλη, 2 super λαμπερά και για τα μάτια 3 αποχρώσεις που κλέβουν την παράσταση. Όλα μαζί, συνθέτουν ένα υπέροχο «μπουκέτο» που φέρνει την άνοιξη στο νεσεσέρ και το πρόσωπό σου με τον πιο fashionable chic τρόπο. Λοιπόν; θα κάνεις το νεσεσέρ σου να ανθίσει με τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Radiant Professional Make Up; Αναζήτησέ τη στα καταστήματα τώρα αλλά πριν το κάνεις, δες τα έξι μοναδικά looks που προτείνει αυτή την άνοιξη η Radiant Professional Make Up με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά!