Breaking news! Ήρθαν τα προϊόντα που τα φοράς και σε μεταμορφώνουν όσο κοιμάσαι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Breaking news! Ήρθαν τα προϊόντα που τα φοράς και σε μεταμορφώνουν όσο κοιμάσαι!

Seriously, δίνουν άλλο νόημα στο beauty sleep σου

Μάθε τα πάντα για τα νέα προϊόντα που σε μεταμορφώνουν όσο κοιμάσαι! Τα φοράς, κοιμάσαι και ξυπνάς άλλος άνθρωπος!

Τα βήματα της Κορεάτικης ομορφιάς είναι πολλά… Προσπαθείς να τα κάνεις όλα αλλά μερικές φορές η κούραση (ή και η τεμπελιά #admit_it) σε καταβάλλουν. Η αλήθεια είναι όμως πως, η σωστή περιποίηση κάνει τη διαφορά και όλα τα βήματα είναι απαραίτητα. Γιατί σου τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ένα brand προσέθεσε ένα ακόμα βήμα στην κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς που από μόνο του μπορεί πραγματικά να σε μεταμορφώσει! Μην συνοφρυώνεσαι… Διάβασε και θα καταλάβεις!

Το brand LANEIGE, με παραπάνω από 20 χρόνια έρευνας δημιούργησε τη LANEIGE Water Science.

Μία επιστήμη η οποία τελειοποίησε τη φόρμουλα του νερού έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και την έκλεισε στις elegant συσκευασίες που θα βρίσκεις πλέον αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο sephora.gr & στο Sephora Greece mob app!

beauty 2

Το υδροϊονισμένο μεταλλικό νερό της LANEIGE Water Science σε συνδυασμό με νερό μέντας, συνδυάζονται για να προσφέρουν την πιο αποτελεσματική ενυδάτωση, σμηγματορροϊκή ρύθμιση και εξυγίανση των πόρων! Περίμενε, δεν τελειώσαμε… Οι επιστήμονες της LANEIGE, έχοντας στο μυαλό το γεγονός πως η επιδερμίδα αναπλάθεται, ανανεώνεται και δέχεται καλύτερα την περιποίηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, δημιούργησαν μία sleep routine με προϊόντα που τα φοράς πριν κοιμηθείς και σε… μεταμορφώνουν όσο κοιμάσαι! Είναι το ένα παραπάνω βήμα στην περιποίησή σου που κάνει όλη τη διαφορά. Ακόμα και αν δεν είσαι επιμελής με τη φροντίδα της επιδερμίδας σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα sleep προϊόντα τηςLANEIGE εξασφαλίζουν πως η επιδερμίδα σου λαμβάνει τη θρέψη και κυρίως την ενυδάτωση που χρειάζεσαι όσο κοιμάσαι! Τι περιλαμβάνει η σειρά; Τρία λαχταριστά προϊόντα!

ΠΡΟΣΩΠΟ: LANEIGE Sleeping Care, Water Sleeping Mask

Πρόκειται για μία αναζωογονητική μάσκα προσώπου σε μορφή τζελ που ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση χάρη στο υδροϊονισμένο μεταλλικό νερό που περιέχει και βαθιά θρέψη χάρη στις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που έχουν προστεθεί στην απολαυστική φόρμουλά της. Το αποτέλεσμα; Η κουρασμένη επιδερμίδα γίνεται παρελθόν και εσύ ξυπνάς αναζωογονημένη, με δέρμα ελαστικό και τέλεια ενυδατωμένο.

beauty 3

ΜΑΤΙΑ: LANEIGE Sleeping Care Eue Sleeping Mask

Μια οvernight μάσκα, εμπλουτισμένη με νερό πεπτιδίων, που θρέφει και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας όσο εσύ κοιμάσαι! Το κεραμικό απλικατέρ της διαθέτει περιστροφή 180° και είναι ιδανικό για ελαφρύ μασάζ που αποσυμφορεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενώ παράλληλα, ενισχύει τη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει Βιταμίνη Ρ: Από εσπεριδοειδή, καφεΐνη και ολιγοσακχαρίτες οι οποίοι μειώνουν ορατά το οίδημα. Με λίγα λόγια, είναι μία μάσκα ματιών που τη φοράς και ξυπνάς σα να γύρισες μόλις από διακοπές!

ΧΕΙΛΗ: LANEIGE Sleeping Care Lip Sleeping Mask

Η βραβευμένη αυτή μάσκα χειλιών έχει μεταξένια υφή που γίνεται ένα με τα χείλη και μεταφέρει σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά της. Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά ενώ το Berry Mix σύμπλεγμα που περιλαμβάνει συνδυάζει τους χυμούς μούρων για να προσφέρει μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία περιποίησης χειλιών. Τέλος, χάρη στη Μoisture Wrap τεχνολογία που περιλαμβάνει, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ από υαλουρονικό οξύ που «κλειδώνει» την υγρασία και κάνει τα χείλη πιο νεανικά και απαλά.

beauty 4

Και τα τρία προϊόντα, προσφέρουν σε όλο το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές του, θρέψη και ενυδάτωση. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας που ενεργοποιούνται τη νύχτα, σε μεταμορφώνουν πραγματικά όσο κοιμάσαι και δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο και καμία δικαιολογία να μην τα κάνεις μέρος της καθημερινής σου περιποίησης.

Αναζήτησέ τα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora ή online στο Sephora e-shop ή στο Sephora Greece mob app και δώσε άλλο νόημα στο beauty sleep σου!