Το αγαπημένο κραγιόν της Marilyn Monroe κυκλοφορεί ακόμα και κοστίζει κάτω από €10…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το αγαπημένο κραγιόν της Marilyn Monroe κυκλοφορεί ακόμα και κοστίζει κάτω από €10…

…και μπορεί να γίνει δικό σου αύριο

Όταν αναφερόμαστε στο κόκκινο κραγιόν, υπάρχουν μερικά πρόσωπα που μας έρχονται αυτόματα στο μυαλό. Το πρώτο από όλα φυσικά είναι αυτό της Marilyn Monroe. Της θρυλικής ηθοποιού με το ακαταμάχητο sex appeal που αγάπησαν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες.

image title1

Το πρόσωπο της Marilyn είναι iconic και το κόκκινο κραγιόν της legendary. Ο makeup artist της μάλιστα, έχει αποκαλύψει πως, για να πετύχει αυτό το super ζουμερό και ακαταμάχητο αποτέλεσμα στα χείλη της, χρησιμοποιούσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Έκανε layering από την πιο σκούρα στο περίγραμμα με την πιο ανοιχτόχρωμη στο κέντρο για να δώσει όγκο στα χείλη της Marilyn. Η ίδια ωστόσο δεν αγαπούσε πολλά διαφορετικά κόκκινα αλλά ένα…

AP 16271267533342

Το Ruby Red του Max Factor ήταν το αγαπημένο της και η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ανακαλύφθηκαν μερικά από τα προσωπικά της αντικείμενα. Σήμερα το ίδιο κραγιόν κυκλοφορεί ακόμα και μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από €10.

10 7273867226a051a478112548ace815ce

Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι… Όχι, δεν ταιριάζει μόνο στις ξανθές! Ταιριάζει σε όλες και είναι ιδανικό για κάθε εποχή!

Διάβασε ακόμα: Nailspiration! 10 nail art που αξίζει να κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ