Η Seventeen έφερε (επιτέλους) την άνοιξη στο νεσεσέρ μας

Η Seventeen έφερε (επιτέλους) την άνοιξη στο νεσεσέρ μας

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν μακιγιάζ που μας έφτιαξε τη διάθεση!

Μπορεί ο καιρός να παίζει ακόμη μαζί μας όμως δεν πρόκειται να μείνει έτσι για πολύ! Ο ήλιος θα λάμψει, η πλάση θα γεμίσει χρώμα και μέχρι να συμβεί αυτό, έχουμε τα χρώματα της Seventeen και την Τάμτα για να μας φτιάχνει η διάθεση. Βλέπεις, τα νέα ανοιξιάτικα προϊόντα μακιγιάζ είναι εδώ και θα σου πούμε τα πάντα για αυτά!

ALL DAY

All Day Lip Color
Το αγαπημένο σου All Day Lip Color έχει νέες super ανοιξιάτικες αποχρώσεις! Ένα κραγιόν με ματ ή γυαλιστερό τελείωμα τόσο σταθερό που θα το φοράς το πρωί και κυριολεκτικά θα το ξεχνάς αφού δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις την εφαρμογή του την υπόλοιπη ημέρα. Το All Day Lip Color, στεγνώνει σε λιγότερο από ένα λεπτό και παραμένει αψεγάδιαστο μέχρι το τέλος της ημέρας, ακόμα και μετά από ποτό ή φαγητό –διατηρώντας, φυσικά, τα χείλη σου ενυδατωμένα. Επιτέλους, όχι άλλα αποτυπώματα κραγιόν σε κούπες και ποτήρια!

Νέες Limited Edition αποχρώσεις All Day Lip Color
55 – Glitter Rose Gold
56 – Metal Glitter Hot Pink
Στη μόνιμη συλλογή
57 – Spring Bloom
58 – Power Red
59 – Pink Romance

seventeen red lipstick group

Matte Lasting Lipstick SPF15
Σταθερό αποτέλεσμα με SPF15 και ενυδάτωση όλα σε ένα κραγιόν; Κι όμως γίνεται! Το Matte Lasting Lipstick SPF15 δίνει πλούσιο χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα με σαγηνευτικό ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον, χάρη στο Wild Mango και Jojoba Oil το Matte Lasting Lipstick SPF15 δεν στεγνώνει τα χείλη σου και το SPF15 τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι, μπορείς να φοράς το κραγιόν σου από το πρωί ως το βράδυ και τα χείλη σου να παραμένουν βελούδινα! Δοκίμασε τις νέες ανοιξιάτικες αποχρώσεις του Matte Lasting Lipstick SPF15 και βρες το απόλυτο χρώμα σου!

Νέες αποχρώσεις Matte Lasting Lipstick SPF15
58 – Το τέλειο ροδακινί
59 – Η απόλυτη ανοιξιάτικη απόχρωση ανάμεσα στο φούξια και το κόκκινο
60 – Το πιο κολακευτικό κόκκινο που έβαλες ποτέ
61 – Το νέο αγαπημένο σου nude κραγιόν για όλες τις ώρες

blushes

Pearl Blush Powder
Το μοναδικό Pearl Blush Powder θα σου χαρίσει χρώμα υγείας που κλέβει την παράσταση! Χάρη στην σκόνη από μαργαριτάρια γλυκού νερού και στα έλαια jojoba το Pearl Blush Powder δημιουργεί ένα πολύ φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα με αξιοζήλευτη λάμψη. Δοκίμασε τις νέες αποχρώσεις Burnt Desert και Rose Glow και απόκτησε σαγηνευτική λάμψη στους τόνους του έντονου ροζ και του ηλιοβασιλέματος.

Νέες αποχρώσεις Pearl Blush Powder
10 – Burnt Desert
11 – Rose Glow

seventeen peach romance textures

Peach Romance Eyeshadow Collection Palette
Η νέα limited edition Peach Romance Eyeshadow Collection Palette θα γίνει το αγαπημένο σου Ανοιξιάτικο αξεσουάρ! Οι σκιές της παλέτας εναλλάσσονται ανάμεσα σε μπεζ, καφέ και ροδακινί αποχρώσεις με λαμπερό και ματ αποτέλεσμα που αναδεικνύουν όλους τους τόνους δέρματος. Ανακάλυψε την νέα Peach Romance Eyeshadow Collection Palette και βρες τους αγαπημένους σου συνδυασμούς αποχρώσεων για κάθε ώρα της ημέρας.

seventeen nude nail group

Studio Rapid Dry Lasting Color Nude it Up Collection
Είσαι φαν των φυσικών, απαλών και pastel αποχρώσεων στα νύχια; Τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με τις νέες nude αποχρώσεις της σειράς Studio Rapid Dry Lasting Color αφού σίγουρα θα βρεις το χρώμα που σου ταιριάζει ανάμεσα στους μοντέρνους ροζ, μπεζ και καφέ τόνους τους.

seventeen red nail 2 group

Studio Rapid Dry Lasting Color La Vie en Red Collection
Το τέλειο κόκκινο είναι εδώ! Διάλεξε ανάμεσα στους φλογερούς τόνους του κόκκινου των νέων αποχρώσεων της συλλογής Studio Rapid Dry Lasting Color και κλέψε τις εντυπώσεις!