Τα νύχια της Elle Fanning πρέπει να μπουν σε βιτρίνα δίπλα στα φορέματα του Met Gala

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα νύχια της Elle Fanning πρέπει να μπουν σε βιτρίνα δίπλα στα φορέματα του Met Gala

Ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς για το beauty department

Η Elle Fanning είναι η όχι-και-τόσο-μικρούλα ηθοποιός που λατρεύουμε εδώ στο beauty department toυ queen.gr. Τα looks της ποτέ δεν μας απογοητεύουν και στο Met Gala περιμέναμε να πούμε ένα τεράστιο WOW! Είτε για τα μαλλιά, είτε για το μακιγιάζ της. Η ηλικία και η φρεσκάδα της βλέπεις, της επιτρέπουν να τολμά και να δείχνει υπέροχη πάντα όμως…. Το WOW! Ειπώθηκε για τα νύχια της αυτή τη φορά (αν και ήταν υπέροχη στο σύνολο).


https://www.instagram.com/p/BxJTNGzlZYJ

Η nail artist της Mar y Sol Inzerillo δημιούργησε ένα μικρό αριστούρτγημα στα χέρια της με vintage charms κρεμασμένα στα μακριά της νύχια! Το βερνίκι που χρησιμοποίησε, αυτό το έντονο φούξια, ήταν το Strike a Rose της Essie και ταίριαξε με το campy Miu Miu σύνολο που φόρεσε στο κόκκινο χαλί.


https://www.instagram.com/p/BxJD0yFlmYV

Φυσικά, δεν πρόκειται για αληθινά νύχια ούτε και ένα μανικιούρ που θα κάναμε ένα τυχαίο Σάββατο. Είναι αδύνατον να κάνις οτιδήποτε με αυτά τα στολίδια στα χέρια όμως, πραγματικά, αυτό το μανικιούρ και συνολικά η εμφάνιση της υπέροχης Elle ήταν ένα από τα απόλυτα highlights της βραδιάς για εμάς. Ποια ήταν τα άλλα; Θα τα αναλύσουμε μέσα στην ημέρα, μείνει συντονισμένη!

Διάβασε ακόμα: Aπό τη Νέα Υόρκη με αγάπη: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Met Gala 2019

DPG Network