Αυτές οι κρέμες νύχτας θα κάνουν τον βραδινό σου ύπνο πιο ποιοτικό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτές οι κρέμες νύχτας θα κάνουν τον βραδινό σου ύπνο πιο ποιοτικό

…και το δέρμα σου να ακτινοβολεί!

Η κρέμα νύχτας είναι ένα προϊόν που πολλές γυναίκες παραμελούν. Όχι, δεν λέμε πως παραμελούν την βραδινή τους περιποίηση όμως, το να φοράς την ίδια κρέμα πρωί και βράδυ δεν σου προσφέρει κάτι. Βλέπεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα αναπλάθεται και αναζωογονείται και έτσι χρειάζεται πιο εντατική θρέψη. Χρειάζεται βοήθεια και αυτός είναι ο ρόλος των κρεμών νύχτας. Είναι πιο πλούσιες και θρεπτικές και λειτουργούν εντατικά παρέχοντας στην επιδερμίδα αυτά που χρειάζεται για να έχεις αποτέλεσμα στο maximum. Δεν είναι όμως και όλες οι κρέμες νύχτας ίδιες. Υπάρχουν μερικές που ξεχωρίζουν και παρακάτω θα βρεις τις 5 που αγοράζουμε ξανά και ξανά γιατί πολύ απλά, βλέπουμε διαφορά στο πρόσωπό μας κάθε πρωί που ξυπνάμε αφού τις έχουμε φορέσει.

SHISEIDO WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM MASK

SHISEIDO, WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK. H Εντατική της δράση ξυπνά στην επιδερμίδα την πιο λαμπερή, φωτεινή και αψεγάδιαστη πλευρά της.

1 Murad Perfecting Night Cream

MURAD, PERFECTING NIGHT CREAM. Αναπλαστική κρέμα νύχτας που ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί το δέρμα, αποκαθιστώντας τη χαμένη υγρασία και ενδυναμώνοντας την κυτταρική ανάπλαση.

ESTEE LAUDER NUTRITIOUS SUPER POMEGRANATE RADIANT ENERGY NIGHT CRÈME MASK

ESTEE LAUDER, NUTRITIOUS SUPER-POMEGRANATE RADIANT ENERGY NIGHT CRÈME/MASK. Βοηθά στην προστασία του δέρματος χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση και αποτοξινώνει απαλά προσφέροντας παράλληλα υγρασία.

VICHY SLOW AGE NUIT

VICHY, SLOW AGE NUIT. Κρέμα νύχτας και μάσκα προσώπου που επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

FREZYDERM NIGHT FORCE AE

FREZYDERM, NIGHT FORCE A+E. Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει σε βάθος χάρη στις βιταμίνες Α και Ε. Επίσης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Διάβασε ακόμα: Η αλογοουρά της Ashley Graham που πήγε ένα trend σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να τη δεις!