Wow! Χρόνια είχαμε να δούμε την Beyoncé έτσι…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Wow! Χρόνια είχαμε να δούμε την Beyoncé έτσι…

…και μας αρέσει!

Η Beyoncé είναι από τις celebrities που κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Μόλις τους περασμένους μήνες μας χάρισε τέλειες ανταύγειες, κοτσιδάκια και πολύ μακριά extensions όμως… δεν είναι από τα κορίτσια που κάνουν συχνά δραματικές αλλαγές. Καταλαβαίνεις λοιπόν την έκπληξή μας όταν είδαμε το νέο της χρώμα στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Είχαμε πολλά χρόνια να τη δούμε έτσι!


https://www.instagram.com/p/BxWCzcTHu3_/

Η Beyoncé έγινε μελαχρινή φέρνοντας το χρώμα των μαλλιών της πολύ κοντά στο φυσικό της. Την είχαμε συνηθίσει με καραμελένιες, ξανθές ανταύγειες που της ταιριάζουν πολύ όμως, δεν μπορούμε να πούμε πως το καστανό είναι λιγότερο εντυπωσιακό.


https://www.instagram.com/p/BxWK1zKHamB/

Διατήρησε λίγες από τις ανταύγειες της για να δώσει διάσταση στο συνολικό της χρώμα και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστά πλούσιο και απόλυτα on trend αφού, όπως σου έχουμε ήδη πει, το σκούρο καστανό είναι το χρώμα της σεζόν με όλες τις celebrities να σκουραίνουν τα μαλλιά τους η μία μετά την άλλη. Ναι, μας αρέσει πολύ αυτό το χρώμα και βρίσκουμε πως τη γλυκαίνει απίστευτα. Εσύ τι πιστεύεις;

Διάβασε ακόμα: Ήξερες ότι το μεγαλύτερο φυσικό spa δημιουργήθηκε το 3.000 π.X. και κρύβει beauty «θησαυρούς»;