Έχουμε την τέλεια «συνταγή» για να νιώσεις καλύτερα φορώντας το μαγιό σου σε μόλις μία εβδομάδα

Έχουμε την τέλεια «συνταγή» για να νιώσεις καλύτερα φορώντας το μαγιό σου σε μόλις μία εβδομάδα

Ποτέ δεν είναι αργά!

Ο καιρός που δεν λέει να αποφασίσει αν θα κάνει χειμώνα ή καλοκαίρι, δεν μας έχει βοηθήσει να μπούμε στο σωστό δρόμο για να είμαστε έτοιμες για παραλία όταν πια ο καιρός θα φτιάξει. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), ενώ σου γράφω αυτές τις γραμμές έξω βρέχει, έχω 1 μισοφαγωμένη φέτα τσουρέκι δίπλα στον ζεστό καφέ μου και για να άνοιξες αυτό το άρθρο με λαχτάρα, το σκηνικό μάλλον είναι ίδιο και για εσένα. Το οξύμωρο της υπόθεσης ωστόσο είναι πως, λίγη ώρα νωρίτερα, κοίταζα μασουλώντας το τσουρέκι μου, το ρεπορτάζ της Διονυσίας Καλαποθαράκου, fashion editor, για τα νέα μαγιό της αγοράς! Κάπου εκεί ανάμεσα στις λαχταριστές μπουκιές και τα πολύχρωμα σχέδια συνειδητοποίησα πως, έξω μπορεί να «κάνει» Νοέμβριο αλλά είναι Μάιος και αυτά τα μαγιό θα πρέπει να φορεθούν σύντομα! Ίσως και το επόμενο ΣΚ! Άφησα λοιπόν κάτω το τσουρέκι, άνοιξα τα ντουλάπια της ομορφιάς κι είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω την τέλεια «συνταγή» που θα μας κάνει όλες να νιώσουμε καλύτερα φορώντας τα νέα μας μαγιό σε μία εβδομάδα και τέλεια με το σώμα μας σε ένα μήνα!

IMG 7913

Όχι, το ντουλάπι της ομορφιάς δεν περιέχει μαγικά φίλτρα ούτε και εγώ έχω κρυμμένο στην τσάντα μου κάποιο μαγικό ραβδί! Αυτό που έχω είναι γνώσεις και την Elancyl η οποία κάθε άνοιξη (από το 1971), έρχεται να σώσει την κατάσταση και να γίνει ο νούμερο ένα σύμμαχος μας στη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα. Βέβαια, τα προϊόντα Elancyl πρέπει να τα χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο αλλά δεν θα κλάψουμε τώρα πάνω από το χυμένο γάλα, θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση της επιδερμίδας μας που… είναι λευκή σαν γάλα. Κίνηση πρώτη: Πέτα το τσουρέκι! Κίνηση δεύτερη: Elancyl, Slim Design Huile Minceur 2 σε 1 και πριν με ρωτήσεις γιατί αυτό και όχι κάποιο από τα άλλα τέλεια προϊόντα Elancyl, να σου θυμίζω ότι βιαζόμαστε…

IMG 7915

Το Elancyl, Slim Design Huile Minceur 2 σε 1 σου προσφέρει ολική φροντίδα αδυνατίσματος γιατί η φόρμουλά του περιέχει Καφεΐνη και έλαιο Καμελίνης. Είναι ένα διφασικό προϊόν που λειτουργεί εντατικά ενάντια στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα ΚΑΙ τις ραγάδες προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα. Πως ακριβώς το καταφέρνει; Η υδάτινη φάση του που περιέχει την καφεΐνη και εκχύλισμα κισσού, αναμειγνύεται με την ελαιώδη φάση που αποτελείται αποκλειστικά από Καμελίνη και μαζί απομακρύνουν τα λιπίδια και βελτιώνουν την εμφάνιση της επιδερμίδια. Αν μάλιστα το συνδυάσεις με ελαφρύ μασάζ, τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά. Ψεκάζεις μία ή δύο φορές ανάλογα με την περιοχή που θέλεις να περιποιηθείς και κάνεις ελαφρύ μασάζ μέχρι το μεταξένιο έλαιο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σου. Κίνηση Τρίτη τώρα: Slim Design Caps!

IMG 7916

Όπως είπαμε νωρίτερα, δεν έχουμε μαγικά φίλτρα! Μπορεί το Elancyl, Slim Design Huile Minceur 2 σε 1 να είναι απίστευτα αποτελεσματικό αλλά χρειάζεται να φροντίσεις και τη διατροφή σου αν θέλεις να δεις άμεσα αποτελέσματα. Η Elancyl έχει κάτι και για αυτό το κομμάτι της προσπάθειάς μας! Τα Elancyl, Slim Desing Caps αποτελούν την ιδανική συμπληρωματική δράση στο αδυνάτισμα χάρη στη σύνθεσή του πλούσια σε καφέ φύκη και Guarana αλλά και ενάντια στην κούραση αφού περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να δώσεις στον οργανισμό σου το boost που χρειάζεται για να ξεκινήσει να αποβάλλει τα περιττά κιλά! Δύο κάψουλες με το κυρίως γεύμα της ημέρας και μπόλικο νερό αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, από σήμερα πετάς τα τσουρέκια και τις λοιπές λιχουδιές και τις αντικαθιστάς με ένα ζουμερό φρούτο. Βάζεις στην καθημερινότητά σου τα Elancyl, Slim Desing Caps τα οποία πίνεις κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σου και τελειώνεις τη μέρα σου κάνοντας μασάζ με το Elancyl, Slim Design Huile Minceur 2 σε 1. Αν παραμείνεις πιστή στη ρουτίνα σου, μέσα σε μία εβδομάδα θα δεις πως το σώμα σου έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται. Η κυτταρίτιδα μειώνεται, οι ραγάδες λειαίνονται, το δέρμα δείχνει πι σφριγηλό και το μπικίνι δεν είναι πλέον τόσο τρομακτικό. Αν συνεχίσεις επιμελώς για έναν ακόμη μήνα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή στο δέρμα, το σώμα και τη διάθεσή σου! Τι μας έμαθε λοιπόν αυτή η Άνοιξη; Πως ο μεγαλύτερος εχθρός μας στη μάχη για τέλειο σώμα είναι ο καιρός… Την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος τα αναλαμβάνει η Elancyl!