Το απόλυτο beauty trend του καλοκαιριού έχει άρωμα… Κορέας!

Το απόλυτο beauty trend του καλοκαιριού έχει άρωμα… Κορέας!

Αν έχεις ταξιδέψει έστω λίγες φορές εκτός Ελλάδας, φαντάζομαι έχεις παρατηρήσει πόσο διαφορετικές συνήθειες ομορφιάς έχουν κορίτσια άλλων χωρών σε σχέση με εμάς. Είναι αναπόφευκτο πως το ίδιο που συμβαίνει με τη γλώσσα, τα ήθη, τα έθιμα που διαμορφώνονται και αλλάζουν από χώρα σε χώρα, το ίδιο προκύπτει και με την αισθητική που σχετίζεται με την ομορφιά. Μπορεί οι Ελληνίδες να έχουμε… σπουδάσει από μικρές την τέχνη του μακιγιάζ και ακόμη και οι αυτοδίδακτες να «παίζουν» πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό όμως δεν συμβαίνει με τα κορίτσια-γέννημα θρέμμα της Νότιας Κορέας, αυτές τις πραγματικά αλαβάστρινες κούκλες που μοιάζουν λες και φτιάχτηκαν από πορσελάνη, με λεπτεπίλεπτα, ακριβή συμμετρικά χαρακτηριστικά και αψεγάδιαστο δέρμα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, πως για όλον τον υπόλοιπο κόσμο θεωρούνται οι απόλυτες guru της ομορφιάς. Αυτό συμβαίνει διότι η ρουτίνα περιποίησής τους, επενδύει πολύ περισσότερο στην υγεία, άρα και το wellbeing, παρά στην εικόνα. Στην ίδια φιλοσοφία ευεξίας, επικεντρώνονται και τα βραβευμένα καλλυντικά THANK YOU FARMER από την Κορέα, συγκεκριμένα τη Σεούλ, τα οποία μόλις κατέφθασαν στη χώρα μας και θα βρείς στο κοντινό σου φαρμακείο!

555577

Παραμένοντας πιστή στο «παραδοσιακό» skincare, τα THANK YOU FARMER με σεβασμό προς τη φύση και «σύμμαχο» την τεχνολογία, δημιούργησε προϊόντα υψηλής καλλυντικής φροντίδας, με καινοτόμες συνθέσεις συστατικών από φυσικά, φιλικά προς τον οργανισμό μας συστατικά, τα οποία με τις μοναδικές και αξεπέραστες υφές τους χαρίζουν στο δέρμα μας υγιή φρεσκάδα και λάμψη. Συνδυάζοντας την ποιότητα με το κομψό, σοφιστικέ και πρακτικό design, να είσαι σίγουρη πως θα γίνει η απολαυστική συνήθεια που δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς! Προς το παρόν, πάμε να γνωρίσουμε παρακάτω τις νέες σειρές, για να βρούμε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Η απαραίτητη face care routine, αποτελείται από τρεις αναγκαίες ενέργειες που πρέπει πάντα να ακολουθείς: Καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία! Ξεκινώντας από την ενυδάτωση, πρωταρχικό μέλημα από τη στιγμή που θα «πεταχτούμε» από το κρεβάτι, η σειρά True Water είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το πρόσωπό σου. Περιλαμβάνει ινοσιτόλη, ένα συστατικό «πλούσιο» σε βιταμίνες συμπλέγματος Β και υαλουρονικό οξύ, φυσικό στοιχείο του οργανισμού μας, το οποίο καταφέρνει και συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Κρέμες, μάσκα ομορφιάς, serum, toner, γαλάκτωμα, από όλα έχει ο αγρότης της καρδιάς μας!

kardaisss

Από την ενυδάτωση, περνάμε σε ένα εξίσου πολυσήμαντο κεφάλαιο, αυτό του καθαρισμού. Τα προϊόντα των THANK YOU FARMER είναι εκείνα που θα καταφέρουν επιτέλους να φέρουν σε ισορροπία το… ταραγμένο pH του δέρματός σου, επενδύοντας σε δύο φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες την ασιατική σεντέλα και το ρόδι. Το «πάντρεμα» των μοναδικών αυτών συστατικών, δημιουργεί μία «δροσιστική» και ανακουφιστική επιλογή που θα «ξεδιψάσει» το ταλαιπωρημένο δέρμα σου, αναδομώντας ταυτόχρονα τη σφριγηλότητά του και απομακρύνοντας όλους τους ανεπιθύμητους πόρους.

porousss

Last but not least φυσικά, η προστασία του προσώπου μας από τον «μεγάλο» εχθρό που δεν είναι άλλος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Μπορεί εσύ τους καλοκαιρινούς μήνες να απολαμβάνεις το ζεστό χάδι του, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το δέρμα σου. Τα THANK YOU FARMER έχουν δημιουργήσει τρεις διαφορετικές επιλογές, με βάση το phyto-oligo έναν συνδυασμό από αλόη, ρίζες ασιατικής αλθαίας που ενισχύουν την απαλότητα και την ενυδάτωση και πλούσια φυτικά εκχυλίσματα που μας ανακουφίζουν από τους ερεθισμούς. Όλες οι επιλογές, η αντηλιακή κρέμα Water Sun Cream με cooling effect σου προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ενώ αν θες να πας την εμπειρία του αντηλιακού σου σε άλλο επίπεδο, πρέπει να δοκιμάσεις τα αντηλιακά με την υφή Εssence. To Light Sun Essence με την εξαιρετικά λεπτή υφή επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει και το Shimmer Sun Essence με τη σύνθεση αντηλιακού «3 σε 1», primer και extra λάμψης, θα σε συναρπάσει καθώς ακτινοβολεί το δέρμα σου υγεία.

ygeioa

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως κάθε δέρμα έχεις τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Μόνο γνωρίζοντάς τες, θα μπορέσεις να σχεδιάσεις τον προσωπικό σου healthy skin στόχο. Η επιλογή των προϊόντων δεν πρέπει να γίνει στην τύχη. Σου προτείνω να αναζητήσεις τα αυθεντικά Κορεάτικα προϊόντα THANK YOU FARMER στο κοντινότερο φαρμακείο, ώστε να τα γνωρίσεις από κοντά και να διαπιστώσεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως όσο πιο συνεπής παραμένεις σε μία ειδικά σχεδιασμένη για σένα beauty routine, τόσο πιο σύντομα και με το παραπάνω το δέρμα σου θα στο ανταποδώσει.