Όλα για τα άκρα: Αυτό είναι το απόλυτο brand κάθε nailacholic!

Όλα για τα άκρα: Αυτό είναι το απόλυτο brand κάθε nailacholic!

Ποιο είναι το πιο διαχρονικό και θηλυκό αξεσουάρ για μία γυναίκα; Για να σε βοηθήσω, δεν είναι ούτε τα παπούτσια της, ούτε η τσάντα, ούτε καν οι διακριτικές πολύτιμες λεπτομέρειες που κοσμούν τα αυτιά, το λαιμό και τα χέρια της. Το απόλυτο και… φυσικό «αξεσουάρ» για μία γυναίκα, είναι χωρίς αμφιβολία τα νύχια της. Τίποτα βέβαια από όλα τα παραπάνω δεν σχετίζεται με τη σταθερή, από καταβολής κόσμου, άποψη των αντρών, η οποία ισχυρίζεται πως τα χέρια σε μία γυναίκα είναι ένα από τα πρώτα σημεία που κοιτάνε σε εμάς. Καθόλου τυχαία βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πόσα διαφορετικά μήκη, σχέδια και χρώματα υπάρχουν, αφού θα καταλάβει πως το μανικιούρ και το πεντικιούρ για μία γυναίκα, είναι ένας ακόμη τρόπος να εκφράσει τη μοναδική προσωπικότητά της με τον πιο fabulous τρόπο! Παρατηρώντας πως έχει «συμπεριφερθεί» στα νύχια της και τι έχει επιλέξει, μπορείς να ανακαλύψεις πολλά ακόμη για εκείνη.

laloo 2

Τα περιποιημένα άνω και κάτω άκρα σε μία γυναίκα, κρύβουν από πίσω μία ολόκληρη «τελετουργία», η οποία αποδεικνύει πόσο πολύ η συγκεκριμένη γυναίκα αγαπάει τον εαυτό της. Επειδή λοιπόν εσύ, όπως άλλωστε και κάθε γνήσια queenette, δεν δέχεσαι τίποτα λιγότερο εκτός ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα για τα άκρα σου, τα ξεχωριστά βερνίκια Laloo, σε προσκαλούν αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσεις μέσα από τα «πλούσια» και επαγγελματικά προϊόντα τους, έναν ανεξερεύνητο, μαγικό κόσμο ομορφιάς!

laloo 3

«Ανεβάζοντας» όλο και περισσότερο τον πήχη στον επαγγελματικό χώρο της περιποίησης, η Laloo δημιούργησε με ποιότητα και τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών, μία ανεπανάληπτη, ποικιλόμορφη παλέτα μεστών αποχρώσεων, οι οποίες κυμαίνονται σε λαμπερούς, glitter, νέον, παστέλ, αλλά και πιο «αθόρυβους» ημιδιάφανους χρωματισμούς. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά έμπρακτα το σεβασμό και την εκτίμηση σε όσους την επιλέγουν, αλλά διαμορφώνει τις πιο must τάσεις της σεζόν για τα άκρα μας, τις οποίες και πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις, είτε πρόκειται για την προσωπική σου φροντίδα, είτε για τα κορίτσια που σου εμπιστεύονται την εμφάνισή τους, σε περίπτωση που ασχολείσαι με την τέχνη του nail art.

laloo 4

Αν είσαι και εσύ λοιπόν μία ακόμη nailacholic, τα ημιμόνιμα βερνίκια Laloo είναι το νέο item που θα σε ξετρελάνει! Όχι μόνο εξαιτίας της αδιαμφισβήτητης ποιότητας, αλλά γιατί η απίστευτη διάρκεια που έχει το χρώμα τους, είναι κάτι στ’ αλήθεια πρωτοφανές. Όσες βουτιές και να κάνεις, όσο απρόσεκτη κι αν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να φθαρούν ούτε στο ελάχιστο. Ακόμη και μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο προσεγμένο και «φρέσκο» όπως την πρώτη ημέρα που τα έφτιαξες. Αυτός είναι και ο λόγος που όσες έχουν δοκιμάσει τα ημιμόνιμα βερνίκια Laloo, ειδικά οι artists, επιμένουν να τα επιλέγουν ξανά και ξανά.

Κλείνοντας, σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με την ονυχοπλαστική, υπάρχει κάτι που σε αφορά άμεσα! Τα project της Laloo Academy, είναι το «σκαλοπάτι» που θα σε βοηθήσει να γίνεις μία ακόμη καλύτερη τεχνίτρια. Εκτός από το να σου χορηγεί δωρεάν τον κορυφαίο εξοπλισμό της αγοράς, σου δίνει την ευκαιρία να εκπαιδευτείς πρακτικά, πλάι σε έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!