Αν θέλεις πραγματικά να σώσεις τα μαλλιά σου, πάρε αυτό μαζί σου στην παραλία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν θέλεις πραγματικά να σώσεις τα μαλλιά σου, πάρε αυτό μαζί σου στην παραλία

Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Το ότι ο ήλιος βλάπτει τα μαλλιά σου το ξέρεις. Το έχουμε πει πολλές φορές και το έχεις δει και η ίδια. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι ανάμεσα στα μαλλιά σου και τον ήλιο και το νούμερο ένα είναι η ομπρέλα. Αν δεν είναι η ομπρέλα, πρέπει να είναι το καπέλο. Αν δεν είναι ούτε το καπέλο (θα μας σκάσεις) πρέπει να είναι το αντηλιακό μαλλιών. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που πρέπει να έχεις μαζί σου και δεν έχει να κάνει με το ξεθώριασμα του χρώματός σου αλλά με την ποιότητα της τρίχας σου.

amy humphries 115249 unsplash

Βλέπεις, δεν είναι τυχαίο το ότι επιστρέφεις από τις διακοπές με μαλλιά που θυμίζουν στάχυα! Τα μαλλιά σου αφυδατώνονται από τον ήλιο και το αλάτι. Αν τα στεγνώνεις μάλιστα, τότε το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται. Τι κάνεις λοιπόν; Παίρνεις μαζί σου στην παραλία ένα conditioner ή μία μάσκα μαλλιών!

antony 631199 unsplash

Βάζοντας ελάχιστη ποσότητα στα μαλλιά σου κάθε φορά που βουτάς, τους χαρίζεις την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά που χάνουν! Επίσης, τα κάνεις να μυρίζουν συγκλονιστικά και να αποκτούν τέλειους κυματισμούς. Τι κρέμα ή μάσκα πρέπει να έχεις μαζί σου; Όποια θέλεις! Ακόμα και η πιο οικονομική από το σούπερ μάρκετ θα σε σώσει! Δοκίμασέ το!

Διάβασε ακόμα: Έτσι θα διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι!